Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek fáj szex közben. Mit tegyek? (Többet lent)
Barátnőmmel többször szeretkeztünk már, de nagyon ritkán. Arra hivatkozik, hogy fáj neki. Általában óvszer nélkül csinálljuk mert fogamzásgátló gyűrűje van amit magának helyez fel havonta. Sokmindent próbáltam már:
1 Sikosító.
2 Óvszer + Sikosító
3 Póbáltam nem merevedett péniszt berakni és úgy kezdeni.
4 Próbáltam elősször ujjal tágítani izgatni.
5 Próbáltam sokféle pózban.
Mondanom se kell, hogy eggyik sem jött be. Ha valakinek volt már ilyen problémája az segítsen vagy adjon tanácsot.
Hmm...szerintem ott lehet a probléma, hogy nem tudja elengedni magát a barátnőd.Valamiért szexuálisan frusztrált.Az is lehet, hogy egyszerűen gátlásos.Ennek nagyon sok oka lehet.Van valami mélyebb lelki problémája, stresszes??
Most lehet hülyének nézni, de itasd le :)
Próbáljátok ki egy kis buli, iszogatás után...Hogy felszabadultabb legyen.Ha ekkor is fáj, akkor valószínűleg fizikai probléma.
Szomorú dolog... És csak azokat tudom mondani, amit z előttem szólók. Annyi viszont még eszembe jutott, hogy nincs hátrahajló méhe? Mert igazából ez nem betegség, de anyukámnak régen ez okozott hasonló problémát. És, ha ennyit jár orvoshoz, igenis kérdezzen rá arra a nőgyógyászra, ha állításod szerint törzsvendég. :D
Egyébként, ha bármiben tudok segíteni, akkor priviben szívesen válaszolok.
20/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!