Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőmnek fáj szex közben....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek fáj szex közben. Mit tegyek? (Többet lent)

Figyelt kérdés

Barátnőmmel többször szeretkeztünk már, de nagyon ritkán. Arra hivatkozik, hogy fáj neki. Általában óvszer nélkül csinálljuk mert fogamzásgátló gyűrűje van amit magának helyez fel havonta. Sokmindent próbáltam már:

1 Sikosító.

2 Óvszer + Sikosító

3 Póbáltam nem merevedett péniszt berakni és úgy kezdeni.

4 Próbáltam elősször ujjal tágítani izgatni.

5 Próbáltam sokféle pózban.

Mondanom se kell, hogy eggyik sem jött be. Ha valakinek volt már ilyen problémája az segítsen vagy adjon tanácsot.

2009. dec. 2. 11:14
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
sztem a hüvelygűrű miatt van baj, nem jól helyezte föl, és emiatt fáj neki... ennyi
2009. dec. 2. 11:17
 2/26 anonim ***** válasza:
Nemi betegség.
 3/26 anonim ***** válasza:
Nem túl nagy a farkad???
 4/26 A kérdező kommentje:

Nemtduom h mekkorák a normális méretek:S

De nekem hossza 18cm Vastagsága meg 4-5cm

Hüvelygyűrű nélkül is próbáltuk már óvszerrel de ugyan az az aeredméyn:S

2009. dec. 2. 11:28
 5/26 anonim ***** válasza:
Ekkora nekem is fájna,elég méretes darab meg vastag is.Nagyon fölkell izgatnod előbb,de lehet tényleg van valami betegsége,olyankor is fáj
2009. dec. 2. 11:43
 6/26 anonim ***** válasza:
Gomba, herpesz, HPV... Nőgyógyász.
2009. dec. 2. 11:44
 7/26 A kérdező kommentje:

Rendszeresen jár nőgyógyászhoz.

AZ lehetséges a probléma hogy igencsak alcsony?

Nemtudok már mire gondolni. Ezért van mindig veszekedés.

Persze nem leszek rá ideges ha mondja hogy hagyjuk abba. De ilyenkor mindig azt hozza fel hogy tuti a többi barátnőmnek nem fájt és ha zavar engem akkor keressek mást..

Nem akarom mert szeretem, mondtam is már neki,neméti meg..

2009. dec. 2. 11:51
 8/26 anonim válasza:
probáld ki a tv -zést köbbe vagy hidegbe
2009. dec. 2. 11:57
 9/26 anonim ***** válasza:
Elég időt hagysz a petting és behatolás között? Sok férfi csinálja azt pár percig, aztán abbahagyja. Próbáld ki azt(ha eddig nem), hogy minden mást csináltok, csak a behatolást nem, mondjuk 1-2 óráig. Elégítsd ki orálisan, lazuljon el rendesen.. és akkor spontán hatolj be.
2009. dec. 2. 12:00
 10/26 A kérdező kommentje:
Igen igen :(Itt az újjab vicces dolog. Nem szereti az orális kielégítést, undorodik tőlle. Csináltam már úgy hogy fél órán keresztül pettingeltünk, ujjal csináltam neki, de mondja h ezek után jobban is fáj néha. Próbáltam vibrátorral is hátha a rezgő mozgás jobban benedvesití vagy esetleg kitágítja jobban. De nem.
2009. dec. 2. 12:04
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!