Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állítsak le egy szexéhes pasit?
Tehát MSN-en megismertem egy jóképű intelligensnek tűnő 19 éves pasit. Elég sűrűn beszélt a szexről, hogy már mennyire kívánja (2hónapja nem volt nővel) és hogy mennyire tetszem neki, meg lefeküdne velem és ugye én is megtenném-e ezt neki stb. Erre azt mondtam, hogy persze, de csak egy bizonyos idő után. De ő csak folytatta, hogy mennyire szeretne velem lenni és hasonló dumák, DE VELEM KOMOLYAN KAPCSOLATOT SZERETNE, és nehogy azt higgyem, hogy pár menetre kellek neki. Találkoztunk, eléggé visszafogott volt és nem nagyon kezdeményezett ez ügyben, de azt mondta, hogy a következő "randin" szeretne már valami komolyabbat is. Erre azt mondtam diplomatikusan, hogy majd meglátjuk!
Tehát hogyan lehet egy ilyen kanos csávót leállítani, hogy legalább 3-4 hetet bírjon ki? Egyáltalán nem szeretnék már a 2. randin lefeküdni vele, és még nekem lenne lelkiismeret furdalásom. Holnap du. kellene találkozzunk ismét. De elveszíteni se akarom, mert nagyon megkedveltem. Olyan sz.ar ez az egész helyzet. Ti mit tennétek a helyemben??
18/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!