Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan állítsak le egy szexéhe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állítsak le egy szexéhes pasit?

Figyelt kérdés

Tehát MSN-en megismertem egy jóképű intelligensnek tűnő 19 éves pasit. Elég sűrűn beszélt a szexről, hogy már mennyire kívánja (2hónapja nem volt nővel) és hogy mennyire tetszem neki, meg lefeküdne velem és ugye én is megtenném-e ezt neki stb. Erre azt mondtam, hogy persze, de csak egy bizonyos idő után. De ő csak folytatta, hogy mennyire szeretne velem lenni és hasonló dumák, DE VELEM KOMOLYAN KAPCSOLATOT SZERETNE, és nehogy azt higgyem, hogy pár menetre kellek neki. Találkoztunk, eléggé visszafogott volt és nem nagyon kezdeményezett ez ügyben, de azt mondta, hogy a következő "randin" szeretne már valami komolyabbat is. Erre azt mondtam diplomatikusan, hogy majd meglátjuk!

Tehát hogyan lehet egy ilyen kanos csávót leállítani, hogy legalább 3-4 hetet bírjon ki? Egyáltalán nem szeretnék már a 2. randin lefeküdni vele, és még nekem lenne lelkiismeret furdalásom. Holnap du. kellene találkozzunk ismét. De elveszíteni se akarom, mert nagyon megkedveltem. Olyan sz.ar ez az egész helyzet. Ti mit tennétek a helyemben??

18/L

2009. dec. 1. 13:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha olyan helyen lesztek, akkor egy oralnak tuti orulne, es azzal "jo idore" letudnad csillapitani. :)
2009. dec. 1. 14:13
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha ez vigasztal tényleg komoly kapcsolatot akar. Aki gyorsan meg akar dugni egy csajt és otthagyni az nem így beszél.
2009. dec. 1. 14:16
 3/11 anonim ***** válasza:
Biztos nem kellene csinálni semmi olyasmit kb. 2 - 3 hétig. Ha addig nem bírja ki akkor keressen más hülyét akit hülyíthet.
2009. dec. 1. 14:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem csak hülyít téged, már az első randin megfektetett volna ha hagyod. Ilyenekből nem lesz komoly kapcsolat. Találsz te normálisat is...
2009. dec. 1. 14:20
 5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm, még várok válaszokat!
2009. dec. 1. 14:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok. szerintem ,aki ilyen dumával nyomul és ennyire erőlteti a dolgot az valahol nem igazán kerek. Ha komoly kapcsolatot akarok én se erőltetem a dolgot a második találkozáskor, hagyom hogy kialakuljon valami. Szóval a srác, vagy nem komoly kapcsolatra vágyik, vagy szexuális téren nincs nála renben valami. Biztos, hogy volt már nővel? Lehet, hogy nem és most úgy látja itt a lehetőség és nem akarja elszalasztani, de nem meri bevallani.Én erre az utóbbira szavazok, aki már tapasztalt kicsit nem forog ennyire a téma körül.
2009. dec. 1. 14:40
 7/11 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 71%-os 14:16-os.

Szerintem nem egy alkalomra kellenél neki. De ezt nem jó értelemben mondom. Aki olyat mond egy lánynak, hogy két hónapja nem volt nővel, az balfsz. Aki balfsz az meg nem gyakran váltogatja a nőit.

2009. dec. 1. 14:46
 8/11 Manócska'90 ***** válasza:
100%

Szia!

Én most épp egy hasonló sráccal járok már 7 hónapja. 13 nappal azután feküdtünk le, hogy összejöttünk és ebben benne van egy hét mensi is. Már azonnal simán megtehetüük volna (diszkóban jöttünk össze - előtte tudtunk egymásról, de nem ismertük egymást; egy helyen lakunk - együtt mentünk haza). Nagyon be voltunk indulva mindketten, de mondtam Neki, hogy most nem és mondta, hogy eszébe se jutott. Aztán tulajdonképpen a 2. olyan találkán, ahol lehetett is szex volt is.

Azóta is együtt vagyunk és azt mondja, soha nem volt még ilyen (jó értelemben) szexuális élete, mint velem.

Hogy állítsd le? Hát ezt nem, tudom, mert én nem is akartam - engem amúgyis valszeg nehezebb lett volna, mert:

1. a kémia azért működött köztünk az első pillanattól fogva

2. nimfomániás vagyok (a barátom egyértelmű igennel válaszolt, mikor rákérdeztem, hogy szerinte az vagyok-e)

Nehéz döntés, de egy próbát megér a srác, kitudja mi sül ki belőle. Ha meg nem jön be, akkor is max gazdagodsz egy újabb élettapasztalattal, az sem utolsó.

Sok sikert! 19/L

2009. dec. 1. 15:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egy jo menet lecsillapitaná egy jo idöre.Hajrá...
2009. dec. 1. 15:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát érdekes msnen nagy a szája valoságban meg vissszafogott.Az ilyen fiuk néhány randi után szerelmesek is lehetnek akár.Adj neki puszit.És meglátod.
2009. dec. 1. 15:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!