Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élők, ki mennyi időt várt az első szeretkezéssel?
Figyelt kérdés
Kb. heti egyszer találkozunk, 2 hónapja ismerjük egymást, de már nem vagyunk tinik.Viszont nagyon szeretjük egymást:)Tapasztalatokat várok, mert nem akarom, hogy a párom azt higgye, hogy "túl hamar" szeretnék vele lenni...2009. dec. 1. 11:27
1/13 anonim válasza:
1: hétvége: randi
2: hétvége: nála, petting
3. hétvége: ott alvás, szex
azóta is együtt vagyunk és imádjuk egymást 21/f, ő 19/l
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. dec. 1. 11:31
3/13 anonim válasza:
előzőhöz:
bocsánat. a 3. nálam volt petting és 4.re aludtam ott :)
4/13 anonim válasza:
4órahossza:)és megérte 2évig boldogítottuk egymást
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-))
2009. dec. 1. 18:18
6/13 anonim válasza:
Az első két hónapban nem találkoztunk még kicsit halogattam a dolgot, aztán megtörtént az első tali, amit heti egy követett és végül két hónap épp hogy csak eltelt amikor azt mondtam, oké! Ráadásul Ő volt az első és Ő is marad az egyetlen. 21L, 22F.
Ha szereted a párod és te is érzed rajta, hogy szeret és komolyan veszi a kapcsolatotokat akkor a te kezedben van a döntés, hogy mit ítélsz nem könnyűvérűségnek a saját értékrended szerint.
7/13 A kérdező kommentje:
Szerintem egy kapcsolat mélysége nem az eltelt időtől függ.Szerelmesek vagyunk, így megbánni biztosan nem bánnám:)
2009. dec. 1. 21:32
8/13 anonim válasza:
15 voltam mikor első szerelmemmel csak petting 3 hónapig, vége lett. 2. páromal 1 év után ő volt az első.. de ez csak a tölteléktörténet... a lényeg:a nyáron véletlen összegabalyodunk a volt barátom csók másnap petting 8 napra rá szex utána még 2 alkalom és ennyi volt köztünk, (sajna régi érzelem, és a szerelem ugye:D de nem bántam 1 percet se) neki én voltam az első. 1barátom most23 én 18
9/13 anonim válasza:
Ez az egész attól függ, hogy a tőled távol lévő illetővel menyire mély a kapcsolatotok, mert ha fontos akkor megéri várni.
10/13 anonim válasza:
Csaj 16 volt,én 18, 5 hónap után petting, 8 után szex, ami azt jelenti h kb 8 találka után petting, 14 találka után szex:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!