Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bírjátok, birnátok szex nélkül?
Figyelt kérdés
Az a helyzet h a barátnömmel csak hétvégén találkozok...több mint egy éve járunk. Csók az mindig van, nem is kevés...aztán este esetleg ha rámászok akk miután kielégitem szájjal akk ös is ráveszi magát h CSAK kézzel kielégit. Ezzel nincs is gond, csak azzzal h maga az aktus lassan egy éve elmarad. Én nem szoktam nála ott aludni. Kérdeztem h mért nem kezdeményezi az aktust...azt mondta h nem meri kezdeményezni mert ö se tudja h miért, pedig állitása szerint kivánja. Én kezdeményeztem az elején akk benne is volt...ez volt 3 alkalommal, de ennek lassan egy éve h utoljára volt, azota megfogadtam h ha ö nem kezdeményez akk én se...persze nem birtam ki és 2x megemlitettem h nem e lenne kedve, de azt mondta h most nem...persze el is ment a kedvem attol h kezdeményezzek megint mindketten 22 évesek vagyunk, és beszéltem már vele h legyek kicsit kezdeményezöbb.Mondjuk ez annyibal látszodik h a lány mostmár magátol is kielégit és nem kell nekem elsöre...de az aktust még most se kezdeményezi...Valyon mi lehet a baja? Vagy érdemes lenne nekem kezdeményezni?2009. dec. 1. 10:55
11/21 A kérdező kommentje:
Azt mondja h akarná az aktust de nem meri kezdeményezni mert ö egyszerüen ilyen...én mondtam neki h ez nekem nem jo, azt mondta h majd változtat de azota se csinált semmit
2009. dec. 1. 12:01
12/21 anonim válasza:
Szex nélkül is lehet élni, csak nem érdemes.
13/21 anonim válasza:
Szoktak bulizni, vagy csak akár otthon iszogatni? Mert egy próbát megér, hátha amikor becsíp akkor eltűnnek a gátlások, és ha igen akkor rájön, hogy nem is olyan nehéz ez. Vagy valami egyezményes jel, bár mi nem megbeszéltük csak kialakult, hogy ha mondjuk nekem jön meg a kedvem de még is azt szeretném hogy ő legyen a kezdeményező akkor vakargatom a hasát, és ő ugyan ezt csinálja fordított helyzetben:D
14/21 anonim válasza:
Jó adag művészet van abban, ami jóvá teszi az együttlétet. A humoréval vetekedő magasságokban, tehát kábé annyi értelme lenne elemezgetni meg útmutatókat gyártani, mint megírni egy "Hogyan legyünk jó humoristák?" vagy egy "Út a mennyei jazz improvizációhoz" könyvet. Csak annyit tudok tanácsolni, hogy engedd el magad, ideje már.
15/21 anonim válasza:
Dehogy birnám. És nem is birja senki. Látod még akkor is dugnak mikor folyik a vér a nőből. Blöá.
Majd kellenél még neki meg visszasírna ha otthagynád a francba. Akkor már nem kéretné magát hanem még ő akarná. Ja és NE elégítsd ki szájjal. Akkor jóhogy már nem akarja ha ki van elégítve.
16/21 Andrewka válasza:
SZerintem is van valami rossz emlék. Vagy egyszerűen csak visszafogott természetű és azért nem kezdeményez. Termets olyan helyzetet h a farkad lyukközelbe kerüljön, el fog húzódni de nyugtasd meg h nem hatolsz be. Pár alkalom után szokni fogja és lehet befelé nyomulni.
Orálisan meg csak izgasd fel és ne elégítsd ki. Nem minden lány vágyik rá h orális orgazmus után megdugják.
17/21 A kérdező kommentje:
volt olyan h csak elkezdtem orálisan izgatni majd abbahagytam h majd igy rám mászik de csak feküdt és kérte h nem e adnák még neki oda puzit meg h ne hadjam abba, persze utanna engem is kielégit általában de behatolás nincs ...és ez a bajom
2009. dec. 1. 12:30
18/21 anonim válasza:
áh itt valami tuti nagyon nincs rendben. ha kérni tud h folytasd, akkor nem lehet olyan visszafogott hogy ne merjen rád mászni. Mert ha ez így lenne, akkor arra se merne megkérni, hogy folytasd. Szerintetek?
19/21 A kérdező kommentje:
Amugy minden ok...kielégit kézzel,néha rámfekszik és mozog,nyögdécsel meg stb....csak a behatolást nem kezdeményezi...mikor én kezeményeztem akk meg azt mondta h nem szeretné
2009. dec. 1. 12:41
20/21 anonim válasza:
Mert egy liba. Tömni kell a máját, jó lesz majd.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!