Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bírjátok, birnátok szex nélkül?
Hagyd ott a francba, ez a csaj nem 100as, semmire sem fogsz vele jutni hidd el!
Minél gyorsabban szabadulj meg tőle!
22/F
Nálunk is hasonló a helyzet. A barátom más városba jár egyetemre, szóval csak hétvégén találkozunk, én meg dolgozom egész héten. Már három éve járunk, de mit ne mondjak nálunk sem túl sűrűek a nemi aktusok, főleg azért, mert nem mindig van lehetőségünk kettesben lenni. Bár a kevés szex igazából nem befolyásolja a kapcsolatunkat, mert jól megvagyunk és minden hétvégén petting azért nem marad el. Nekünk is volt egy évünk, amikor egyáltalán nem szeretkeztünk, de ez miattam volt mert volt egy nőgyógyászati problémám. Ezt a barátom nehezen viselte és fél évig külön is voltunk miatta.
Most viszont jobb a helyzet. Én vagyok az, aki nem nagyon kezdeményező, de mióta kettesben elmentünk nyaralni sokkal bátrabb vagyok. Igazából én azért nem mertem kezdeményezni, mert féltem mit fog gondolni rólam, hogy nem válok-e a szemében egy ribancá. Hülyeségnek hangzik tudom.
Szerintem ne add fel és próbálj kezdeményezni esetleg felizgatni őt előtte, hogy neki is megjöjjön a kedve hozzá. Egy lányt a lelki tényezők befolyásolják a leginkább. Próbáld meg kideríteni, hogy nyomasztja-e valami. Esetleg az zavarja-e, ha otthon van valaki, akkor amikor szeretnétek szeretkezni. Más hirtelen nem jut eszembe. Nem kell aggódnod, minden el fog rendeződni. Csak adj neki egy kis időt és próbálj kezdeményezni. Meg fog előbb vagy utóbb bátorodni. De mindenképpen beszéljétek meg a dolgot. Talán azért, mert te sem kezdeményeztél, azt hiszi, hogy már nem kívánod.
21/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!