Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bírjátok, birnátok szex nélkül?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bírjátok, birnátok szex nélkül?

Figyelt kérdés
Az a helyzet h a barátnömmel csak hétvégén találkozok...több mint egy éve járunk. Csók az mindig van, nem is kevés...aztán este esetleg ha rámászok akk miután kielégitem szájjal akk ös is ráveszi magát h CSAK kézzel kielégit. Ezzel nincs is gond, csak azzzal h maga az aktus lassan egy éve elmarad. Én nem szoktam nála ott aludni. Kérdeztem h mért nem kezdeményezi az aktust...azt mondta h nem meri kezdeményezni mert ö se tudja h miért, pedig állitása szerint kivánja. Én kezdeményeztem az elején akk benne is volt...ez volt 3 alkalommal, de ennek lassan egy éve h utoljára volt, azota megfogadtam h ha ö nem kezdeményez akk én se...persze nem birtam ki és 2x megemlitettem h nem e lenne kedve, de azt mondta h most nem...persze el is ment a kedvem attol h kezdeményezzek megint mindketten 22 évesek vagyunk, és beszéltem már vele h legyek kicsit kezdeményezöbb.Mondjuk ez annyibal látszodik h a lány mostmár magátol is kielégit és nem kell nekem elsöre...de az aktust még most se kezdeményezi...Valyon mi lehet a baja? Vagy érdemes lenne nekem kezdeményezni?
2009. dec. 1. 10:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz! De határozottan! Láss neki! Ne bizonytalankodj, mert észreveszi rajtad, és őt is elbizonytalanítja! Ha így sem jön be neki, akkor ez nem jó senkinek! Azután próbálkozz, hogy orálisan kielégítetted őt! Akkor nem lehet gond, hogy még nincs fekizgulva!
2009. dec. 1. 11:29
 2/21 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy volt valamilyen kellemetlen élménye, esetleg fájdalma a behatoláskor.Sok ilyen van. Próbáld vele kedvesen megbeszélni!Ha ez a helyzet, sok szeretettel, türelemmel helyre áll a szexuális életetek!22 évesen nem kell "bírni" szex nélkül:)
2009. dec. 1. 11:29
 3/21 A kérdező kommentje:
Kérdeztem h lehet e valami baj, de azt mondta h csak azért nem kezdeményez mert nem meri
2009. dec. 1. 11:34
 4/21 kolosszus22 ***** válasza:
41%

Hagyd ott a francba, ez a csaj nem 100as, semmire sem fogsz vele jutni hidd el!

Minél gyorsabban szabadulj meg tőle!

22/F

2009. dec. 1. 11:35
 5/21 anonim ***** válasza:
Tuti hogy nem erről van szó hogy nem meri, 22 éves nő ne merné? Van valami rejtett ok a hátérben, szerintem ez egész biztos. Vagy érte valami trauma, vagy nem volt veled jó a szex, vagy van valakije. Én két év után is megveszek a barátomért, mi 21 évesek vagyunk.
2009. dec. 1. 11:42
 6/21 A kérdező kommentje:
Azt mondja h szeret, meg mikor esetleg rámmászik akk látom h kivánja csak nem meri kezdeményezni az aktust.....Nálatok is mindig a fiu kezdeményezi?
2009. dec. 1. 11:49
 7/21 anonim ***** válasza:

Nálunk is hasonló a helyzet. A barátom más városba jár egyetemre, szóval csak hétvégén találkozunk, én meg dolgozom egész héten. Már három éve járunk, de mit ne mondjak nálunk sem túl sűrűek a nemi aktusok, főleg azért, mert nem mindig van lehetőségünk kettesben lenni. Bár a kevés szex igazából nem befolyásolja a kapcsolatunkat, mert jól megvagyunk és minden hétvégén petting azért nem marad el. Nekünk is volt egy évünk, amikor egyáltalán nem szeretkeztünk, de ez miattam volt mert volt egy nőgyógyászati problémám. Ezt a barátom nehezen viselte és fél évig külön is voltunk miatta.

Most viszont jobb a helyzet. Én vagyok az, aki nem nagyon kezdeményező, de mióta kettesben elmentünk nyaralni sokkal bátrabb vagyok. Igazából én azért nem mertem kezdeményezni, mert féltem mit fog gondolni rólam, hogy nem válok-e a szemében egy ribancá. Hülyeségnek hangzik tudom.

Szerintem ne add fel és próbálj kezdeményezni esetleg felizgatni őt előtte, hogy neki is megjöjjön a kedve hozzá. Egy lányt a lelki tényezők befolyásolják a leginkább. Próbáld meg kideríteni, hogy nyomasztja-e valami. Esetleg az zavarja-e, ha otthon van valaki, akkor amikor szeretnétek szeretkezni. Más hirtelen nem jut eszembe. Nem kell aggódnod, minden el fog rendeződni. Csak adj neki egy kis időt és próbálj kezdeményezni. Meg fog előbb vagy utóbb bátorodni. De mindenképpen beszéljétek meg a dolgot. Talán azért, mert te sem kezdeményeztél, azt hiszi, hogy már nem kívánod.

21/L

2009. dec. 1. 11:53
 8/21 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nálunk nem, mi kb ugyanolyan arányban kezdeményezünk. Hol ő, hol én. Szerintem alap esetben így normális. Ha tényleg szeret, akkor biztos, hogy valami rossz élménye. Te voltál neki az első, vagy valaki más?
2009. dec. 1. 11:54
 9/21 anonim ***** válasza:
mármint 11.54=11.42, csak vki megelőzött:P
2009. dec. 1. 11:54
 10/21 A kérdező kommentje:
voltak elöttem is kapcsolatai...egy fiu, öt azota elfelejtette és már utálja is az ö elmondása szerint
2009. dec. 1. 12:00
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!