Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátomnak néha nem áll fel?
Nekem a fáradságtól volt meg a stressztől! De ezt már írtam! Enyém volt az első válasz!
Sőt volt olyan hogy a gumi miatt! Mivel nem jön át annyira intenzíven az érzés(sokszor sehogy nem jön át mintha benne se lennék...imádlak ovszer...) és ennek hiányában megpuhul és lelankad.
De a fáradság meg a stressz a fő ok!
23:15 vagyok.
Bocs.Fogamzásgátlóról van szó.Kicsit félreértelmeztem.
30 éves anya.
ezt hívják úgy h impotencia ,szakember felkeresése javasolt általában a dolog mögött pszyhés zavarok állnak amik gyógyíthatók hosszútávon rövidtávon tablettákkal ideiglenesen helyrehozhatók
ne várjatok vele minél tovább vártok anál rosszabb lesz
Ajjaj...asszem félreértés volt:) Véletlen se viagrára gondoltam:)
Nem kell ilyesztgetni szerencsétlent...lehet fél hogy nem tud kielégíteni vagy a legkézenfekvőbb: fáradt!
Igen lehet(ne) komolyabb is a gond de nem valószínű!
No para!:)
17/F
Már megbocsáss de hülyeségekkel ilyesztgeted...nincs semmi baja! Hidd el hogy ellehet ennyire fáradni de ha te ilyeneet írsz szimplán hülye vagy!
17/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!