Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátomnak néha nem áll fel?
Lehet sokmindentől!
Főleg a fáradság, görcsölés(fél hogy nem elég jó ilyesmi) meg a stressz! De lehet a gumitól is ha azzal védekeztek!
Nincs semmi gond! Nyugi, pihi és csak azután szex!:) Ne vigyétek túlzásba:)
Ha gumiztok és már röktön felhúzás után előfordul a lankadás vagy közben elkezd nagyon puhulni érdemes lenne elgondolkodni a tabin! Hidd el mind kettőtöknek jobb lesz utána!:)
Ez mind tapasztalat! Remélem segítettem!:)
17/F
szerintem 10 pasinak 9 ből előjön ez a probléma...sajnos én is benne vagyok a 9 ben de lesz@rom...van ez így senki nem tökéletes
és nem biztos nem te vagy a hibás!!!!!!!!!
24/F
17 évesen tabletta?????????????
Mi van gyerekek??
Majd 50 évesen:)
Belső feszültség, stressz, önbizalomhiány vált ki ilyet.
Valószínűleg valami gondja van, valami nyomasztja..
22:58 Hidd el tudok pár dolgot róla:) Én felvállaloma az életkorom. A mai fogamzásgátlókban kevés a hormon nem olyan lórugás mitn a régiek! A begyöpült dogmákon nevelkedett nőszemélyeknek felesleges tépni a szám mert úgyis nekik lesz igazuk...szerintük:) Remélem te nem tartozol közéjük! Anyám is szedte rengeteg ismerősöm is. Jobb mint a gumi minden szempontból! Biztonságosabb! De valakinek nem tűri a szervezete...nekik nem való. Ennyi lenne a lényeg.
23:15:
Menopausa után meg minek?:) Vettem a lapot de a labdát le kellett ütnöm:)
17/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!