Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a barátomna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a barátomnak néha nem áll fel?

Figyelt kérdés
Van olyan, hogy éppen szeretkezünk, és egyszer csak már nem áll fel neki, de ez ritka. Lehet hogy velem van a baj? Vagy vele? Legtöbb esetben végig megy minden simán, de akkor is aggaszt mi lehet. Ha valaki tudja mi lehet az oka az írjon. :)
2009. nov. 30. 22:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Lehet sokmindentől!

Főleg a fáradság, görcsölés(fél hogy nem elég jó ilyesmi) meg a stressz! De lehet a gumitól is ha azzal védekeztek!

Nincs semmi gond! Nyugi, pihi és csak azután szex!:) Ne vigyétek túlzásba:)

Ha gumiztok és már röktön felhúzás után előfordul a lankadás vagy közben elkezd nagyon puhulni érdemes lenne elgondolkodni a tabin! Hidd el mind kettőtöknek jobb lesz utána!:)

Ez mind tapasztalat! Remélem segítettem!:)

17/F

2009. nov. 30. 22:54
 2/19 anonim ***** válasza:
57%
Te mit teszel neki hogy felálljon?
2009. nov. 30. 22:55
 3/19 anonim ***** válasza:
24%

szerintem 10 pasinak 9 ből előjön ez a probléma...sajnos én is benne vagyok a 9 ben de lesz@rom...van ez így senki nem tökéletes

és nem biztos nem te vagy a hibás!!!!!!!!!

24/F

2009. nov. 30. 22:57
 4/19 anonim ***** válasza:
44%
22:54 tabletta??Hat nemtom,sztem az ilyeneket jobb lenne mellozni.Egyebkent te 17 evesen nagyon sok mindent tudhatsz a tablettakrol.....pfff
2009. nov. 30. 22:58
 5/19 anonim ***** válasza:
vagy stresszel vagy már nem kíván vagy unalmas neki már a régi pózok keveset írtál az az igazság. vigyetek egy kis színt bele valahogyan meg lazulni kéne ... ennyi
2009. nov. 30. 23:09
 6/19 anonim válasza:

17 évesen tabletta?????????????

Mi van gyerekek??

Majd 50 évesen:)

2009. nov. 30. 23:15
 7/19 anonim válasza:
100%
mai tabletták mások, 17 évesen is lehet...csak esetenként csökkenti a nemi vágyat :S
2009. nov. 30. 23:34
 8/19 anonim ***** válasza:

Belső feszültség, stressz, önbizalomhiány vált ki ilyet.

Valószínűleg valami gondja van, valami nyomasztja..

2009. nov. 30. 23:39
 9/19 anonim ***** válasza:
54%

22:58 Hidd el tudok pár dolgot róla:) Én felvállaloma az életkorom. A mai fogamzásgátlókban kevés a hormon nem olyan lórugás mitn a régiek! A begyöpült dogmákon nevelkedett nőszemélyeknek felesleges tépni a szám mert úgyis nekik lesz igazuk...szerintük:) Remélem te nem tartozol közéjük! Anyám is szedte rengeteg ismerősöm is. Jobb mint a gumi minden szempontból! Biztonságosabb! De valakinek nem tűri a szervezete...nekik nem való. Ennyi lenne a lényeg.

23:15:

Menopausa után meg minek?:) Vettem a lapot de a labdát le kellett ütnöm:)

17/F

2009. nov. 30. 23:57
 10/19 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy tul sokaig tart az aktus es elfarad, nalunk is elofordul ha pl o van felul, es akkor gyorsan meglovagolom es mintha nem is tortent volna semmi
2009. dec. 1. 00:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!