Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék "cuki"?
Figyelt kérdés
van 1 lány aki azt mondta, hogy imádja a cuki fiúkat.
hogyan legyek az?
2009. nov. 30. 19:28
1/11 anonim válasza:
Öltözz női ruhába és röhögj minden hülye viccen, affektálj és az első sorban csápolj az ESPÍ koncerten.
2/11 anonim válasza:
Legyél emo. De csak külsőre, belsőre vidám és olyan kis aranyosnak kell lenned aki mindig vigyorog és vicceket mesél:S
3/11 anonim válasza:
Nem lehet, hogy már az vagy és épp rólad beszél ?
4/11 A kérdező kommentje:
Áááá, nem hiszem, hogy cuki lennék.
2009. nov. 30. 19:40
5/11 anonim válasza:
Sehogy. Ez valami másvilági emós szokás.
Aki erre megy arról megvan a véleményem. És elég szar élete lesz szerencsétlennek. Nade rá kell nézni egy emósra. Életuntság vagdosás szembelógó haj. Nem tünnek komplettnek . És nem is azok.
6/11 anonim válasza:
Nem csak a emosak cukik, ( nekem nem tetszenek ) ez attol füg a lánynak mi a cuki szerintem mindenkinek más.
Szerintem az aranyos srácokra is mondják:)
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
a csibefaszon kívül semmi más kulturáltabb v min. igényesebb honlapról nem tudtál volna képet linkelni?...-.-'
9/11 anonim válasza:
bocs..kerestem de ijen jokat nemtaláltam :D
plusz csibefasz <3:D:D:D:D
10/11 anonim válasza:
21:31-es !!!!!!!!!!!!!!! :O
a harmadik képen lévő gyereket ismerem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!