Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat akarok? A feleségem hetente 1x szexel velem.3 nap után ha próbálkozok azzal hárít, hogy most voltunk együtt, meg holnap! Fáradt lesz a munkában. (tanár)
Talán ki van égve?
Amúgy mit gondolsz, szeretitek egymást?
Szerintem a heti 1 alkalom nagyon kevés, persze ez egyénfüggő, bár az nekem olyan fura, hogy a heti egy alkalommal sem érdekli, hogy neki jó legyen veled lenni.
Nem mindenki kívánja a szexet, vannak más boldogságok is az életben. Én például boldog házasságban élek és van, amikor 2-3 hónapig nem szexelünk, pedig még nem vagyok olyan öregek (30as éveinkben járunk).
Beszéld meg vele a dolgot és jussatok kompromisszumra, neki is, neked is engedni kell, ha ő havonta szeretné te pedig kétnaponta akkor egyezzetek meg valamilyen köztes megoldásban.
Próbáltátok már ezt megbeszélni egymással is?
Ez egy olyan helyzet amire van megoldás, csak tisztáznotok kellene a dolgokat egymás közt. Illetve -ha kell- segítsetek egymásnak! Az együtt elért eredmények által, a kapcsolatotok is erősödhet ha kölcsönös az érzés.
Íj. Hát, ha nem akar beszélni a dologról, veled közösen megoldani a problémát, akkor ez az a helyzet, amiben nem háborodhat fel, ha megcsalod, vagy elhagyod.
Ha ennyire nem törődne velem a párom, akkor egy idő után máshol keresném a boldogságot, neked is csak ezt tudom tanácsolni.
Alacsonyabb a nemi vágya, mint neked, ezért nem kívánja a szexet.
Ez ezer dolog miatt lehet. Pl: hormonzavar, fáradtság, stressz, és érzelmi okok miatt is (pl nem szerelmes már). Az is lehet, hogy klimaxos.
Írod, hogy elfárad a munkában. Ha pl többet segítenál neki a házimunkában, lehet, hogy nem váradna el annyira, még a kedve is megjönne hozzá, ha látja, hogy nem hagyod magára a házimunkával. Az is megoldás lehet, hogy nem este közeledsz hozzá, amikor már tényleg kivan, hanem reggel, amikor még friss és kipihent. Vagy mosogatás helyett elküldöd welnessezni a fürdőszobába, a mosogatást közben elintézed te, és utána közeledsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!