Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sokat akarok? A feleségem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat akarok? A feleségem hetente 1x szexel velem.3 nap után ha próbálkozok azzal hárít, hogy most voltunk együtt, meg holnap! Fáradt lesz a munkában. (tanár)

Figyelt kérdés
Ha szex közben vélet. előbb megyek el mint ő, abszolút nem izgatja őt, hogy vele mi lesz. Nem értem miért viselkedik így már hosszú ideje.
2009. nov. 30. 14:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Talán ki van égve?

Amúgy mit gondolsz, szeretitek egymást?

Szerintem a heti 1 alkalom nagyon kevés, persze ez egyénfüggő, bár az nekem olyan fura, hogy a heti egy alkalommal sem érdekli, hogy neki jó legyen veled lenni.

2009. nov. 30. 14:47
 2/17 anonim ***** válasza:
69%

Nem mindenki kívánja a szexet, vannak más boldogságok is az életben. Én például boldog házasságban élek és van, amikor 2-3 hónapig nem szexelünk, pedig még nem vagyok olyan öregek (30as éveinkben járunk).

Beszéld meg vele a dolgot és jussatok kompromisszumra, neki is, neked is engedni kell, ha ő havonta szeretné te pedig kétnaponta akkor egyezzetek meg valamilyen köztes megoldásban.

2009. nov. 30. 14:48
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs benne soha semmi új akkor könnyű ráunni. Vagy már csak a megszokás tart össze titeket... akkor már nem jó a szex se.
2009. nov. 30. 14:50
 4/17 anonim válasza:

Próbáltátok már ezt megbeszélni egymással is?

Ez egy olyan helyzet amire van megoldás, csak tisztáznotok kellene a dolgokat egymás közt. Illetve -ha kell- segítsetek egymásnak! Az együtt elért eredmények által, a kapcsolatotok is erősödhet ha kölcsönös az érzés.

2009. nov. 30. 14:52
 5/17 A kérdező kommentje:
14:48 asnak, próbbáltam közös megoldást, mire a válasz az volt, hogy oldd meg magad!
2009. nov. 30. 14:53
 6/17 anonim válasza:
Nem szed fogamzásgátló tablettát?? Mert az "nagybűnös" szokott lenni ilyen esetekben :s
2009. nov. 30. 15:07
 7/17 anonim ***** válasza:

Íj. Hát, ha nem akar beszélni a dologról, veled közösen megoldani a problémát, akkor ez az a helyzet, amiben nem háborodhat fel, ha megcsalod, vagy elhagyod.

Ha ennyire nem törődne velem a párom, akkor egy idő után máshol keresném a boldogságot, neked is csak ezt tudom tanácsolni.

2009. nov. 30. 15:08
 8/17 A kérdező kommentje:
Nem szed semmit.
2009. nov. 30. 15:09
 9/17 A kérdező kommentje:
15:08 nak nem nagyon látok más megodást én sem mert a nagyon szenvedek e miatt.
2009. nov. 30. 15:11
 10/17 anonim ***** válasza:

Alacsonyabb a nemi vágya, mint neked, ezért nem kívánja a szexet.

Ez ezer dolog miatt lehet. Pl: hormonzavar, fáradtság, stressz, és érzelmi okok miatt is (pl nem szerelmes már). Az is lehet, hogy klimaxos.

Írod, hogy elfárad a munkában. Ha pl többet segítenál neki a házimunkában, lehet, hogy nem váradna el annyira, még a kedve is megjönne hozzá, ha látja, hogy nem hagyod magára a házimunkával. Az is megoldás lehet, hogy nem este közeledsz hozzá, amikor már tényleg kivan, hanem reggel, amikor még friss és kipihent. Vagy mosogatás helyett elküldöd welnessezni a fürdőszobába, a mosogatást közben elintézed te, és utána közeledsz hozzá.

2009. nov. 30. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!