Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Örülnétek neki ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Örülnétek neki ha arra kelnétek hogy a párotok a nyakatokat, melleteket csókolgatja vagy akár a farka a punitoknál körözne? (persze szex céljából)

Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 17:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
42%
talán ne körözz a farkaddal, azt majd csak ha felébred utána. mert nehogy azt hidje, hogy álmában...
2009. dec. 4. 18:28
 12/24 anonim ***** válasza:
Attól függ. ha kiludtam magam, akkor nagyon is!
2009. dec. 4. 18:52
 13/24 anonim ***** válasza:
43%
nem. nagyon nem. már aztis eleve utálom amikor nem magamtól ébredek, hanem vekker vagy valaki felkelt. akkor már egy fokkal rosszabbul indul a napom. aztán ébredés után amúgy is még kb fél óráig totálisan antiszociálisan viselkedek mindenkivel szemben. de ezt a barátom tudja már megszokta, soha nem kelt fel (hacsak nincs rá vmi igazán nyomós ok persze, a szex nem nyomós ok).
2009. dec. 4. 18:52
 14/24 anonim ***** válasza:
Ha nem nyomós akkor milyen? XD
2009. dec. 4. 19:03
 15/24 anonim ***** válasza:
Én pasi vagyok, de eszembe nem jutna hajnalok hajnalán, vagy épp felkelés után egyböl szexelni. Még ha Ö mászik rám akkor se. Egyszerüen nincs erőm hozzá, se kedvem...Majd olyan dél körül.
2009. dec. 4. 19:15
 16/24 anonim ***** válasza:
örülnék...
2009. dec. 4. 19:23
 17/24 anonim ***** válasza:

Hmmmm.... még jóhogy!!!!!!!!

Nagyon jól indulna a napom!!!!!!!!!!!!

:-)))))))))))))))

2009. dec. 4. 19:26
 18/24 anonim ***** válasza:
nálunk mindig ez van.vagy én keltem ,vagy ő engem,akár éjszaka is ha megkívánjuk egymást:)
2009. dec. 4. 19:30
 19/24 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, és kegyetlen rosszul alszom, a sulim elég stresszes, sokat éjszakázom miatta.

Egyszer a párom így ébresztett, én nagyon morci lettem, mert reggel 8kor nem voltam hajlandó szexelni, inkább még aludtam, de pl 10kor már volt kedvem. De ő meg már nem akart, mert reggel elküldtem.

Szerinte nincs ennél jobb, s naon szupi így kezdeni a napot...

2009. dec. 4. 19:32
 20/24 anonim ***** válasza:
41%

Nálunk előfordul, de persze előtt gyors fogmosás meg tisztálkodás az aktus előtt. De gyakori éjszaka, szendergéskor is pici érintés.. simogatás :) Isteni:)

Én nagyon szeretem a barátomat:)

18L

2009. dec. 4. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!