Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tutujka kérdése:
Hisztek a fiú-lány barátságban?
Figyelt kérdés
Már több mint 20 éve mondhatok barátomnak egy ma már családanyát, mert anno még lány volt, mikor megismerkedtünk.
A mai napig jól elvagyunk, tudunk beszélni bensőségesebb dolgokról is.
Én is elmesélem a sexuális dolgaimat, és ő is megoszt velem ezt-azt.
én hiszek benne! 15 éves vagyok és 2 éve egy fiú a legjobb barátom, soha nem akart tőlem semmit, én sem tőle, és mindkettőnknek van barátja/barátnője! :)
2009. nov. 29. 18:05
12/25 anonim válasza:
Én abszolút hiszek benne, nekem is van "barátnőm".
Már több éve semmi vonzódás, és sokkal őszintébben megtudom vele beszélnia a gondjaimat, mint bármelyik haverral sörözgetés közben.
2009. nov. 30. 07:55
13/25 anonim válasza:
A válaszok egy határozott: nem!
2010. ápr. 16. 20:30
14/25 anonim válasza:
Nem hiszek benne! Az egyik mindig többet akar majd.
Ha olyan jól elvagyok egy fiúval, h minden titkomat elmesélem neki, akkor előbb-utóbb az is fel fog bennem merülni, h mi lenne, ha mi együtt járnánk, hisz milyen jól kijövünk. És mindig borul a bili.
2010. ápr. 16. 20:31
15/25 anonim válasza:
perszehogy van ilyen... és ez nagyon király , nemkem is van egy ilyen baratom és mi is sokat megbeszelunk egymassal ... soha nem kozeledtunk egymashoz ugy... a mostani baratom legjobb haverja es neki a csaja az én legjobb baratnom szal mi mindig eggyut vagyunk .. van mikro ketesben is de semmi olyan
2010. ápr. 16. 20:34
16/25 anonim válasza:
én nem hiszek benne
egy ideig működhet, de utána előjön,hogy "mi lenne ha?" és ez elrontja az egészet,hogy ha csak kíváncsiságból is, de az egyik többet kezd akarni (ha nem mondja ki, akkor is ront a barátságon)
19/L
2010. ápr. 16. 20:38
17/25 anonim válasza:
Egyetemi éveim alatt a legszebb fiú lett a haverom kb. 1 év. És után elkezdett belém esni. Az egyetemen kerülgettük egymást majd szétváltak útjaink. És most levelezőre járunk ugyan oda összefuttottunk. Egymásról le se tudtuk venni a szemünket. Ő lett az én párom és én az ővé teljesen. A legszebb az volt, mikor egy lehettem vele. :D 28/l
2010. ápr. 16. 20:46
18/25 anonim válasza:
Én teljes mértékben hiszek!! Nekem is van pasi barátom! Jobban bízom benne mint a barátnőmbe,nem hiába! :-))
2010. ápr. 16. 20:57
19/25 anonim válasza:
Persze hogy van. A legjobb barátom fiú:)
2010. ápr. 16. 21:04
20/25 anonim válasza:
Persze, van. Nekem volt egy nagyon jó barátságom egy lánnyal hát sajnos beletértünk a szexuális témába, egymásba szerettünk, nem lett semmi, egy jó félévig nem is beszéltünk, most úgy ahogy elbeszélgetünk, de már egyáltalán nem olyan jó a barátságunk mint régen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!