Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hisztek a fiú-lány barátságban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tutujka kérdése:

Hisztek a fiú-lány barátságban?

Figyelt kérdés

Már több mint 20 éve mondhatok barátomnak egy ma már családanyát, mert anno még lány volt, mikor megismerkedtünk.

A mai napig jól elvagyunk, tudunk beszélni bensőségesebb dolgokról is.

Én is elmesélem a sexuális dolgaimat, és ő is megoszt velem ezt-azt.

Persze határokon belül.

És itt a lényeg!!!

Még csak csókolózni sem csókolóztunk egymással.

Tisztel, tisztelem.

Veletek is van ilyen?

2009. nov. 29. 16:49
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

persze. Olyan ez mintha testvérek lennétek.

Szerintem tökjó.

2009. nov. 29. 16:51
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem hiszek benne, de elhiszem, hogy nálad ez van. Nekem még soha nem sikerült. Egy idő után vagy ő vagy én mindig többet akartunk.
2009. nov. 29. 16:54
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Velem előfordult olyan, hogy fiúval csupán barátkozni akartam, hogy megtudjam tényleg milyen a fiú-lány barátság. Nos elmondhatom, hogy nincs, engem mindig félre értettek, pedig nem nyomultam meg hasonlók.
2009. nov. 29. 16:58
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ez van, mondjuk nálunk csak 5 éve :)

Ő a legjobb barátom, mindent megbeszélünk, számíthatunk egymásra, de mi se csináltunk semmi olyat.

Tényleg olyan mintha a bátyám lenne :)

2009. nov. 29. 16:59
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem működhet ez a barátság nekem is van csomó csaj akikkel hasonló kapcsolatban állok:D Nem vágyok én se arra hogy több legyen:D
2009. nov. 29. 17:00
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát én sem hiszek benne, de lehet azért mert nekem nincsenek fiú barátaim.
2009. nov. 29. 17:02
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
hmmm. ezt azért kérdezted, mert azt gondolod/reménykedsz benne, hogy a másik oldalról nem csak barátság? vagy pedig Te estél bele?
2009. nov. 29. 17:03
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ez van, csak nekem nem egy lánnyal, hanem vagy 25-tel...

legelső 3 és fél éves

19\F

2009. nov. 29. 17:15
 9/25 A kérdező kommentje:

ma 17:03

Nem nem.

Én nem gondolom, hogy Ő többet érezne irántam, hisz harmonikus párkapcsoaltban él férjével, van két szép gyerek is és Nekem is meg van a magam rövidebb, hosszabb, de nem állíndó kapcsolataim.

De Én sem érzek többet iránta erre esküszöm.

Csak kíváncsi voltam, hogy másoknál is működi e, hisz az egyik nap pont erről beszéltünk vele, hogy ennyi idő után, hogy "kitartunk" egymás mellett, és jól írta az első, tényleg olyan mint ha a nővérem lenne.

Talán egy kicsit azért mert mindig vágytam egy lánytestvérre.

Veletek csajokkal őszintébb vagyok, mint bárki mással.

2009. nov. 29. 17:21
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
sokáig én sem hittem benne, de mar tudom hogy van. de ez csak szerintem komolyabb embereknél müködik, ugy értem h egy 17-18 éves, minden hétvégén discoba járonal nincs ilyen.
2009. nov. 29. 17:59
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!