Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mit szolnátok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szolnátok, ha pasitok be akarna venni még egy fiut a szexbe?

Figyelt kérdés

Engem nagyon izgat a gondolat,hogy idegen pasival lássam a páromat szexelni,viszont a párom hallani sem akar erről.

Ki hogy van ezzel?Elsősorban lányok válasza érdekelne.

2009. nov. 29. 11:35
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

16:10es válaszhoz

Ha benne van hogy elhagy,akkor az elöbb utobb ugyis megtörténik.Akkor jobb elöbb sztem.Feszélyezne ha ott lenne a barátod?Ez azt jelenti sztem,hogy nem ismered öt eléggé,nem tudod hogy mit gondol rólad.

2009. nov. 29. 16:45
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem,én a barátommal szeretkezni szeretek,nekem meg az ilyen gruppen csak szex,élvezkedés,érted...szóval a kettőt nem szeretném összekeverni,nekem a párom ennél fontosabb lenne,hogy valakivel előtte dugassam magam,szóval most legalábbis úgy érzem,hogy érzelmek mellett nem menne ez a dolog nekem.
2009. nov. 29. 17:22
 23/27 A kérdező kommentje:
Értem!
2009. nov. 29. 19:40
 24/27 anonim ***** válasza:
én rögtön szakítanék vele....
2009. nov. 30. 03:31
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

én viszont bele mennék :D

:D

kitudja,lehet,h a párom is beszállna, és 3-an nyomnák :D

két pasival :P (L)

2009. dec. 1. 20:58
 26/27 anonim ***** válasza:
Ha igazán szeretnéd, akk iszonyatos düh fogna el, ha egy 3. személy megd*gná a csajodat!
2009. dec. 1. 21:42
 27/27 anonim ***** válasza:

youtubra írd be hogy 10 dolog amit ne tegyél szex előtt...

http://www.youtube.com/watch?v=ilx63EIYujE 8. benne van

2009. dec. 1. 23:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!