Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mit szolnátok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szolnátok, ha pasitok be akarna venni még egy fiut a szexbe?

Figyelt kérdés

Engem nagyon izgat a gondolat,hogy idegen pasival lássam a páromat szexelni,viszont a párom hallani sem akar erről.

Ki hogy van ezzel?Elsősorban lányok válasza érdekelne.

2009. nov. 29. 11:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
85%
Nem örülnék neki és nem is mennék bele ilyen helyzetbe. 29/N.
2009. nov. 29. 11:36
 2/27 A kérdező kommentje:
Köszi.Akkor sem mennél bele,ha egy számodra szimpi emberről lenne szó?
2009. nov. 29. 11:39
 3/27 anonim ***** válasza:
97%

Elég beteg dolog h téged az izgat h a bnődet egy másik pasival lásd szexelni.Én nem akarnám a pasimat másik csajjal látni és valszeg nem mennék bele, ha arra kérne h had szálljon be egy másik srác is..

18/L

2009. nov. 29. 11:47
 4/27 anonim válasza:
83%

Te nem is szereted igazán a párodat ha ilyenre gondolsz!!!

Csodálkozol hogy nem megy bele nem egy tárgy hogy csak úgy be a közösbe és azért sem megy bele mert Ő Téged szeret és csak veled akar lenni valószínű Te jelented neki a boldogságot és nem más!!

Inkább becsüld meg és vigyázz rá!

Mindenesetre azért sajnálom a párodat hogy ilyen emberrel van!

2009. nov. 29. 11:48
 5/27 anonim ***** válasza:
85%
Én kipróbálnám, szerintem nagyon izgató lehet.
2009. nov. 29. 11:54
 6/27 A kérdező kommentje:

Ez csak egy kérdés volt részemről,és nem erőltetem.Nem vagyok gonosz ember.Szeretem a páromat.

Szerintem egy idő után mindenkinek megfordul a fejében,hogy uj partnerrel szexeljen.Egy uj dolog szerintem mindenkit izgat.Szerintem ez egy sokkal normálisabb dolog,mint mikor az ember háta mögött csinálják meg.Ismerek olyan párt akik nagyon szeretik egymást,mégis van néha idegen pasi,és a hölgy semmiért sem hagyná el a párját,mert tudja ilyet nagyon kevés pasi enged meg a párjának.

2009. nov. 29. 11:57
 7/27 anonim ***** válasza:
82%

4éve van barátnőm de soha az életbe nem fordulna meg ilyen a fejemben! Ha nekem más nő kell és be akarnék venni valakit akkor inkább szakítanék és élném az életem!

Te nem szereted a barátnőd! Lehet itt írni , hogy szereted , ez a bensőséges kapcsolat fellegvára ha ilyet meg lehet beszélni. 1 nagy lófaxt! Az ilyen nem kívánja , nem szereti a másikat!

Én nemhogy 1 pasit de még egy nőt se vennék be harmadiknak!Gusztustalan

F

2009. nov. 29. 12:01
 8/27 anonim ***** válasza:
63%

azt hogy kössz kihagyom. ha rezsó vagy, valamilyen aberrációd van (ez az, a pasik általában csak maguknak akarják a csajukat)akkor dobnálak, mint cicust kakilni

21/L

2009. nov. 29. 12:06
 9/27 anonim ***** válasza:
57%
Te beteg vagy....a párkapcsolatban a szex az két ember intím és belső érintkezése, nem csak dugás, a harmadik bevonása mindent elront és nem csaka rra az egy estére...
2009. nov. 29. 12:08
 10/27 anonim ***** válasza:
47%
Az első vagyok. Még akkor sem mennék bele ha szimpatikus lenne az "harmadik" fél. Tönkre tenné az intimitást két ember között. Valami akkor nagyon megváltozna méghozzá rossz irányba. Nem a harmadik embert szeretem hanem a páromat. Ő adja meg azt amire vágyom. Ha már nem tudja akkor jobb véget vetni, mint szenvedni abban a kapcsolatban. 29/N.
2009. nov. 29. 12:32
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!