Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehetseges hogy ha ovszer nelkul?
Figyelt kérdés
a multkor a baratommal ovszer nelkul csinaltuk nem i ment el bennem az igaz de az lehetseges hogy a nedvessegben spermium van?es lehetek attol terhes hogy nem spriccelt fel a mehembe??tudom nagyon hulyen fogalmaztam meg es ezert bocsanat...koszonom elore is 21 eves lany2009. nov. 29. 10:32
11/13 anonim válasza:
Érthető volt? Tehát van még 1,5 napod, hogy bevedd. Szóval nyugalom.
12/13 A kérdező kommentje:
kosnzom nagoyn meg nyugtattal kedves vagy nem ugy mint a tobbi...nagoyn szepen koszonom az ISTEN ALDJON!!!!!!!!!!!nagyon nagy teher esett le rolam csak nagyon felek a melek hatasoktol nm erdekel az se hogy ha foldig hanyom magam csak ne legyen baba:((en voltam egy nagy huje!!!!!!!!!!!!
2009. nov. 29. 11:21
13/13 anonim válasza:
lehetőleg ne hányd magad földög, főleg nem miután bevetted a tabit, mert azt is kihányod XD
de nem hallottam még róla, hogy valaki hányna az esemény utánitól. ez egy hormon fröccs a szervezetednek, előfordul pattanásodás, esetleg kiszőrösödés, menstruációs ingadozás (később vagy előbb jön meg, netán ki is marad), étvány növekedés.
máskor meg védekezz és mielőtt belevágsz valamibe, nézz utána
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!