Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem zavarja a pasikat ha a barátnőjük így élvez el?
Figyelt kérdés
Ma elmondta a barátom, hogy spriccelős orgazmusom van, v h is hívják, mikor belőlem is jön vmi..nem az h nedvesedek, hanem több. és mondta h mikozben nyalt, és elmentem, a mellkasán vette észre ezt a nedvet..de már nem ez az első eset, csak most szólt. éreztem már h miközben én vagyok felül, és elélvezek, akkor is hirtelen rengeteg nedv folyik ki belőlem, aztán meg kell törölni magam, h érezzem a barátom. kicsit megijedtem h zaverja-e? megkérdeztem h probléma-e? mondta h nem..de kíváncsi lennék, h azok a pasik akiknek ilyen barátnőjük van, hogy élik meg ezt? köszi előre is 17/L (barátom 20/F)2009. nov. 27. 23:37
11/15 A kérdező kommentje:
hmm..hát különbözünk, de ahogy látom, a többséget nem zavarja...azért köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat! :)
2009. nov. 28. 09:18
12/15 anonim válasza:
juj rákerestem Cytherea-ra
hát ha vele kekszel az ember nem árt alá 1 lavórt tenni xP
konkrétan szembe spriccelte a kamerát :O
olyan mint egy vízágyú Oo
am nem zavaró ha egy lány így élvez el sőőt azér abba megegyezhetünk hogy jobb mint ha csont száraz lenne :D
de azé mértékkel ne olyan legyen mint 1 gejzír xD
13/15 anonim válasza:
ez jó, mint egy gejzír :D
én lány vagyok, engem kicsit zavar (mégiscsak olyan, mintha bepisilnék, hiába nem az), bár nem mindig így megyek el, ilyen általában csak akkor van, ha túl intenzív az élmény...
14/15 anonim válasza:
én már írtam de nagyon rá vok kattanva a témára.én mindenképpen ki akarok próbálni egy ilyen lányt.nekem hatalmas érzés lenne h egy lányt így a csúcsra tudnék juttatni.sőőőt én azt szeretném ha a lány rám élvezne így vagy a számba. nagyon gerjedek . úgyhogy ha van egy ilyen lány akkor nyugodtan jelentkezhet.jól nézek ki méret is megvan :P
15/15 anonim válasza:
meg az önbizalom is, szerencsére :D
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!