Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem zavarja a pasikat ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem zavarja a pasikat ha a barátnőjük így élvez el?

Figyelt kérdés
Ma elmondta a barátom, hogy spriccelős orgazmusom van, v h is hívják, mikor belőlem is jön vmi..nem az h nedvesedek, hanem több. és mondta h mikozben nyalt, és elmentem, a mellkasán vette észre ezt a nedvet..de már nem ez az első eset, csak most szólt. éreztem már h miközben én vagyok felül, és elélvezek, akkor is hirtelen rengeteg nedv folyik ki belőlem, aztán meg kell törölni magam, h érezzem a barátom. kicsit megijedtem h zaverja-e? megkérdeztem h probléma-e? mondta h nem..de kíváncsi lennék, h azok a pasik akiknek ilyen barátnőjük van, hogy élik meg ezt? köszi előre is 17/L (barátom 20/F)
2009. nov. 27. 23:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
hmm..hát különbözünk, de ahogy látom, a többséget nem zavarja...azért köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat! :)
2009. nov. 28. 09:18
 12/15 anonim válasza:
100%

juj rákerestem Cytherea-ra

hát ha vele kekszel az ember nem árt alá 1 lavórt tenni xP

konkrétan szembe spriccelte a kamerát :O

olyan mint egy vízágyú Oo

am nem zavaró ha egy lány így élvez el sőőt azér abba megegyezhetünk hogy jobb mint ha csont száraz lenne :D

de azé mértékkel ne olyan legyen mint 1 gejzír xD

2009. nov. 30. 19:43
 13/15 anonim ***** válasza:

ez jó, mint egy gejzír :D

én lány vagyok, engem kicsit zavar (mégiscsak olyan, mintha bepisilnék, hiába nem az), bár nem mindig így megyek el, ilyen általában csak akkor van, ha túl intenzív az élmény...

2009. dec. 1. 12:57
 14/15 anonim ***** válasza:
én már írtam de nagyon rá vok kattanva a témára.én mindenképpen ki akarok próbálni egy ilyen lányt.nekem hatalmas érzés lenne h egy lányt így a csúcsra tudnék juttatni.sőőőt én azt szeretném ha a lány rám élvezne így vagy a számba. nagyon gerjedek . úgyhogy ha van egy ilyen lány akkor nyugodtan jelentkezhet.jól nézek ki méret is megvan :P
2009. dec. 6. 16:12
 15/15 anonim ***** válasza:

meg az önbizalom is, szerencsére :D

előző voltam

2009. dec. 6. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!