Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem zavarja a pasikat ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem zavarja a pasikat ha a barátnőjük így élvez el?

Figyelt kérdés
Ma elmondta a barátom, hogy spriccelős orgazmusom van, v h is hívják, mikor belőlem is jön vmi..nem az h nedvesedek, hanem több. és mondta h mikozben nyalt, és elmentem, a mellkasán vette észre ezt a nedvet..de már nem ez az első eset, csak most szólt. éreztem már h miközben én vagyok felül, és elélvezek, akkor is hirtelen rengeteg nedv folyik ki belőlem, aztán meg kell törölni magam, h érezzem a barátom. kicsit megijedtem h zaverja-e? megkérdeztem h probléma-e? mondta h nem..de kíváncsi lennék, h azok a pasik akiknek ilyen barátnőjük van, hogy élik meg ezt? köszi előre is 17/L (barátom 20/F)
2009. nov. 27. 23:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Hozzámjösz feleségül?:) Engem nem zavar...:)
2009. nov. 27. 23:40
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Szia, én is ilyen vagyok..:D de nekem voltbarátomat nemhogy zavarta, hanem éppen hogy élvezte..egy pasit egy ilyen látvány/érzés nagyon feltud izgatni..hidd el. szerintem nincs olyan pasi akit ez zavarna.Nálunk nem egyszer volt olyan hogy az ágya kb olyan volt minha kiborult volna egy nagy pohár víz..:D és kérdeztem tőle, hogy hogy fog tudni aludni, és mindíg aztmondta, hogy így alszik a legjobban(L):D 16/L
2009. nov. 27. 23:43
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
29f mindig is egy ilyen lányról álmodtam!!! szerintem nagyon durva extrém és én szeretem az iyeneket:P
2009. nov. 27. 23:44
 4/15 A kérdező kommentje:
uhh, hát nagyon jól esik h ilyeneket írtok!! köszönöm =)
2009. nov. 27. 23:45
 5/15 anonim ***** válasza:
85%

Huhh,örülj neki.Ezt squirtnek hívják,teljes orgazmust élsz át,ha folytatja akkor sorozatba is jöhet,akár el is ájulhatsz az élvezettől ;)

Pasid is tuti ügyes,ezt nem sokan tudjuk okozni egy nőnek.

Nyugodtan élvezzétek.

2009. nov. 27. 23:57
 6/15 anonim ***** válasza:
71%
bocs ismét 29f . keress rá Cytherea . ő az igazi ebben . de te sem lehetsz semmi:P
2009. nov. 28. 00:07
 7/15 anonim ***** válasza:
52%

Hát, őszintén, nekem volt ilyen csajom, de nemnagyon jött be. Persze az elején még izgató volt, de aztán már kicsit elegem lett belőle, hogy folyton elégsok nedv jön ki belőle, amint kihúzom a farkam, elöntött mindent ez a cucc. Nekem már nem kéne mégegy ilyen csaj.

23F

2009. nov. 28. 00:36
 8/15 anonim ***** válasza:
60%

Hát utolsó akkor te vagy a kivétel,nem hogy díjaznád,akkor sztem vegyél egy guminőt,most erre jobbat nemtok mondani,amikor a mai világban nem sok nőt tudnak kielégíteni,mert pancserek.

Elönt a nedv,hát te is ráélvezel és ő is olyan lesz,akkor ő is mondja,hogy nem kell neki pasi akiből folyik a cucc,ez kb.olyan,nonsense

2009. nov. 28. 01:21
 9/15 anonim ***** válasza:
90%
Pasiknál alapvetően kifolyik, de a nőkből ritkábban folyik ki. Így, mivel választhatok, inkább olyan nőt választanék, akiből nem folyik. Elég ha belőlem folyik :)
2009. nov. 28. 02:49
 10/15 anonim ***** válasza:
91%

nekem nagyon adja ez a fajta nő orgazmus

20F

2009. nov. 28. 03:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!