Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez mit jelent pontosan?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent pontosan? ÍRJATOK! Thx

Figyelt kérdés
Mi van ha egy pasi azt mondja h fáj egy része a "micsodájának" (XD),na de olyan értelemben h felizgatja egy lány,és mivel nem történik semmi egyéb,ezért fáj neki.Most ez csak akkor múlik el neki ha később elélvez?Vagy ha idővel lenyugszik akkor már nem kell elélveznie és ez elmúlik magától?Azért fáj neki,mert nem megy el,de nagyon kívánja a lányt?
2009. nov. 27. 22:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

1.válaszoló: igaz,bocs,csak felment bennem a pumpa h egyből azt mondtad hazudik,csak azért,mert veled még nem volt így,sztem meg lehet érteni az én reakciómat is

AZÉRT NEM MEGY EL hiába vagyunk 15 felett mert nem szexelünk,meg semmi ilyen,még nem régtől vagyunk együtt,és engem nem így neveltek!Na most akkor mi van?Összedőlt a Föld?

És a végén írta valaki,hogy a kérdésből az derült ki neki h bőven 15 alatt vagyunk,na figy,ő 19 én meg 18 leszek,és még sosem voltam pasival sehogy "úgy"! Ő az első barátom,ami azt illeti.Úgyhogy sztem nem kéne ilyeneket dumálni h "a kérdésből ezt meg azt látni"!Ugyan mit?Hogy nem mindenki dobja oda magát 13 évesen...sztem ezt látni belőle!De hát mindenki magából indul ki...(ha már te ilyen kedves vagy,akk én is)

2009. nov. 28. 00:43
 12/15 A kérdező kommentje:
jah most látom h ezt is az első válaszoló írta...na jól van akk,de már nem azért mondom,te nem ugattál le?igaz,csak a pasimat ugattad le...
2009. nov. 28. 00:47
 13/15 A kérdező kommentje:
a többieknek köszi
2009. nov. 28. 00:47
 14/15 anonim válasza:
mér nem vered ki neki?
2009. nov. 28. 01:44
 15/15 anonim ***** válasza:

[link]

Ez van!Olvasd el!Szerintem ez mindent megmagyaráz!Köl velelm is előfordul és néha eléggé zavar!De hát a mai lányok...xD

2009. nov. 28. 07:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!