Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent pontosan? ÍRJATOK! Thx
Ez hülyeség...Ezzel etet, hogy végre kezdjél vele valamit...
Jó duma úgy 15 évesen...
De azért megsajnálhatod, ha Te is akarod...
:DDD
Nem hülyeség, valóban fájhat.
Ha pl. egész nap együtt vagytok, kíván, de nincs lehetőség szexelni, akkor szinte egész nap álló farokkal mászkál, bizony görcsösen tud fájni akkor.
Nekem még soha nem fájt, mert sokáig állt, és nem kell rögtön kifakadni, hogy a pasid nem hazudik...
Nekem volt egy haverom még gyerekkoromban, az mindig ezzel a megfájdult című műsorral vette rá a lányokat...
De ez az Én véleményem, nem kell rögtön leugatni, én sem ugattalak le egyből, hogy hogyan lehet ilyen f@sz kérdést feltenni, ha elhiszed amit a barátod mond.
Néha szokott begörcsölni, de az nem azért van, mert kanos voltam és nem lettem kielégítve...Szex után néha szokott még így görcsölni, ha túl gyorsan megyek el, vagy már régen keféltem utoljára...
31/F
szerintem bőven 15 alatt vagy.
Legalábbis ami a kérdést illeti...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!