Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez mit jelent pontosan?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent pontosan? ÍRJATOK! Thx

Figyelt kérdés
Mi van ha egy pasi azt mondja h fáj egy része a "micsodájának" (XD),na de olyan értelemben h felizgatja egy lány,és mivel nem történik semmi egyéb,ezért fáj neki.Most ez csak akkor múlik el neki ha később elélvez?Vagy ha idővel lenyugszik akkor már nem kell elélveznie és ez elmúlik magától?Azért fáj neki,mert nem megy el,de nagyon kívánja a lányt?
2009. nov. 27. 22:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség...Ezzel etet, hogy végre kezdjél vele valamit...

Jó duma úgy 15 évesen...

De azért megsajnálhatod, ha Te is akarod...

:DDD

2009. nov. 27. 22:53
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem hülyeség, valóban fájhat.

Ha pl. egész nap együtt vagytok, kíván, de nincs lehetőség szexelni, akkor szinte egész nap álló farokkal mászkál, bizony görcsösen tud fájni akkor.

2009. nov. 27. 22:59
 3/15 A kérdező kommentje:
KEZDJÜK OTT HOGY NEM HAZUDIK!TUDJA H CSAK EZÉRT ÉN NEM FOGOK SEMMI TÖBBET TENNI! és igen az utóbbi válasz az rátapintotta lényegre,nagyon sokáig vagyunk együtt kettesben,és hát egymással ütjük el az időt,de még nem történik semmi komolyabb,és erre mondta h utána alig bír menni,mert fáj neki.
2009. nov. 27. 23:04
 4/15 A kérdező kommentje:
és bőven nem 15 évesek vagyunk...
2009. nov. 27. 23:06
 5/15 anonim ***** válasza:
igen van ilyen, nekem is volt jó párszor, tuti attól van neki amit az előttem író írt :) azért ne sajnáld meg :P
2009. nov. 27. 23:08
 6/15 anonim ***** válasza:
Akkor én valamit nem értek. Ha már bőven nem 15 vagytok akkor miért nem megy el a pasi ? Ezzel neked kellene foglalkoznod.
2009. nov. 27. 23:11
 7/15 anonim ***** válasza:

Nekem még soha nem fájt, mert sokáig állt, és nem kell rögtön kifakadni, hogy a pasid nem hazudik...

Nekem volt egy haverom még gyerekkoromban, az mindig ezzel a megfájdult című műsorral vette rá a lányokat...

De ez az Én véleményem, nem kell rögtön leugatni, én sem ugattalak le egyből, hogy hogyan lehet ilyen f@sz kérdést feltenni, ha elhiszed amit a barátod mond.

Néha szokott begörcsölni, de az nem azért van, mert kanos voltam és nem lettem kielégítve...Szex után néha szokott még így görcsölni, ha túl gyorsan megyek el, vagy már régen keféltem utoljára...

31/F

2009. nov. 27. 23:17
 8/15 anonim ***** válasza:
Ja és nem a külső része görcsöl, hanem a belső ahol a zacskóm van azon a területen szokott fájni.
2009. nov. 27. 23:20
 9/15 anonim ***** válasza:

szerintem bőven 15 alatt vagy.

Legalábbis ami a kérdést illeti...

2009. nov. 27. 23:22
 10/15 anonim ***** válasza:
29f. tényleg van ilyen. ha több órán kersztül áll a farok akkor bizony az ondóvezetékek is egyfolytában terhelés alatt állnak és valójában az alhas ilyenkor olyan görcsösen tud fájni h hihetetlen. egyszer volt nekem ilyen a bnőmnek pont megvolt és én alig tudtam hazavánszorogni tőle...
2009. nov. 27. 23:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!