Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Fiúk! Milyen köldökötök van? Tölcsér alakú (amibe be lehet nyúlni) vagy "csomó" típusú? Melyik a szexisebb? Min múlik, hogy kinek milyen lesz?
Figyelt kérdés
Nekem tölcsér van és nekem ez a típus jobban tetszik a csomósnál. A barátnőmé (24) is tölcsér. 29/F Kort, nemet írjatok, légyszi!2009. nov. 27. 22:16
11/27 anonim válasza:
Melyik melyik? Valaki tudna küldeni egy képet? Vagy esetleg jó szájbarágósan elmagyarázná?
12/27 anonim válasza:
utolsó: ez szájbarágósan van magyarázva. komoly gondok vannak a felfogóképességeddel ha nem bírod elképzelni hogy milyen lehet.
14/27 anonim válasza:
Nekem tölcsér alakú
19/L
A csomó alakú szerintem undorító :S
Én nem szeretem,ha a köldökömet piszkálják,számomra nagyon kellemetlen érzés
15/27 anonim válasza:
Az emberek legnagyobb részének tölcsér alakú. Nem a vágástól függ, milyen, mert a vágás és a köldök között ott van kb. 10 centiméternyi köldökzsinór, ami elsorvad, majd leesik. Nekem igazából mindegy, milyen valaki köldöke, amíg megengedi, hogy megnyaljam :)
16/27 anonim válasza:
Nekem tölcsér alakú, barátomnak "csomó", de e miatt nem fogok otthagyni, pedig nem nagyon tetszik. Amúgy állítólag nem is a vágáson múlik, hanem inkább a kezelésen. De lehet úgy is venni, mnit pl a piercingek, ott se mind sikerül ugyanúgy, egyéni adottság hogy egyáltalán nem löki-e ki a teste.
17/27 anonim válasza:
Nekem "csomó" alakú:D Engem nem zavar, mert már hozzászoktam. De csomó és csomó között is van különbség, mert káttam olyat is, hogy a "csomót" oldalról is lehet látni, tehát kijjebb van a hasfalnál. Az nem szép (sztem). Nekem az enyémre még azt mondta a doki, h kis köldöksérvem van, lehet azért ilyen. 16/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!