Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Fiúk! Milyen köldökötök van? Tölcsér alakú (amibe be lehet nyúlni) vagy "csomó" típusú? Melyik a szexisebb? Min múlik, hogy kinek milyen lesz?
Figyelt kérdés
Nekem tölcsér van és nekem ez a típus jobban tetszik a csomósnál. A barátnőmé (24) is tölcsér. 29/F Kort, nemet írjatok, légyszi!2009. nov. 27. 22:16
1/27 anonim válasza:
Tölcsér alakú.Szerintem attól függ h vágjáke l születéskor a köldökzsinórt
2/27 anonim válasza:
szerencsére nekem is tölcséér :D
am öcséémnek csomo alaku szal sztem is a vágástol függ..
3/27 anonim válasza:
nekem ilyen nagyon furcsa köldököm van :D
egyedi, és sztem szép is :)
és attól függ h h szárad le az a rész ahol elvágják...
ám ez a forma vátozhat, pl terhességnél, hízásnál...
4/27 anonim válasza:
A tölcsér a jó... Barátnőmnél ott kezdem beleönteni a csokiszirupot. :P
5/27 anonim válasza:
dokitól függ hogy hogy vágja le ez 100%
nekem tölcséres:)
24F
6/27 anonim válasza:
nekem is tölcséres. És akkor miért nem mindenkinek ilyenre vágják?
8/27 anonim válasza:
Utolsón jót nevettem.De h*lye meberek vannak.
9/27 anonim válasza:
meberek helyett embereket akrtam írni
10/27 anonim válasza:
Nekem is tölcséres,ez jó mert jól belelehet nyalogatni,az olyan izgis,egyetlen baja van,hogy belemegy a köldökszösz :))
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!