Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudassam egy csajjal "kulturáltan", hogy orálisan elégítsen ki?
Figyelt kérdés
"gyere mert cumizni fogsz!" és a hasonlókat inkább ne most:D:D köszi2009. nov. 27. 21:51
11/29 anonim válasza:
letolod a gatyát megfogod a fejét és rányomod.
12/29 anonim válasza:
kérdezd meg, hogy mit szólna a 69hez.
13/29 anonim válasza:
Esetleg enyhe célzás lehet a következő "kérdés" felé:
"Drágám, a nők miért csak 68-ig tudnak hangosan számolni?
???
Mert 69-nél már tele van a szájuk" :)
14/29 anonim válasza:
Nálunk úgy kezdte, hogy a farkára tette a kezem jelzésképp, de én nem voltam még kész rá, de szerintem ez 1 jó ötlet, csak fejjel u.ez eljátszva már nem jó. Vagy nyald ki őt párszor és akkor úgyis rá fog jönni hogy ezt viszonozni kéne, én akkor mondjuk megmondtam hogy sosem próbáltam még, de ő aranyos volt és megkérdezte h mi lenne ha kipróbálnád? Ezek tippek...
15/29 anonim válasza:
Velem is hasonló történt, mint az utolsóval. Tőlem erős célzásként a párom csak annyit kérdezett, hogy "Kicsim, nem szeretnél esetleg segíteni nekem valamiben?" Ez egy elég szolid kérdés, és szvsz egyáltalán nem kulturálatlan.
16/29 anonim válasza:
ha magától nem csinálja, vess magadra :D
17/29 anonim válasza:
ez alap én magamtól csinálom...17/L
18/29 anonim válasza:
Ha még nem csinálta neked, akkor mindenképpen óvatosan vezesd rá. Csókolgasd, simogasd, izgasd fel. Esetleg előtte elégítsd ki te szájjal, csókold végig. Kérd meg, hogy csókolja végig a tested ő is. Amikor odaér ahhoz a bizonyos ponthoz, mondd neki, hogy neked ott milyen jól esik. Ebből tudni fogja, hogy mit szeretnél.=)
20/29 anonim válasza:
Szerintem először nyald ki te, utána már jön magától.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!