Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudassam egy csajjal "kulturáltan", hogy orálisan elégítsen ki?
Kérd meg a DJt a diszkóban, hogy nyomja be ezt a számot aztán mondjad, hogy "ezt neked kértem édes!" ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=KOphGZZrE44
Mit lehet egy ilyen kérdésre komolyan válaszolni? Mondjad meg neki de ne úgy, hogy "gyere mert cumizni fogsz" hanem kulturáltan, gondolom megy úgy is... Esetleg előjáték közben, akkor izgatottabb talán könnyebben bele megy.
sz.pj le szépségem! :)
bocs, nem hagyhattam ki :)
esetleg megkérdezheted tőle, h szereti-e az apatejet? :p
Hát utalhatsz is rá...
Beszélgettek az orális szexről, elmondod sajnos neked még egy lány sem csinálta, és ez a nagy álmod... Vagy valami hasonló...
Ha te csinálod a lánynak, akkor amúgy neki is eszébe kéne jutnia...
Ha csak nem irtózik az egésztől. Mert akkor feleslegesen utalgatsz.
Ha tényleg jó a kapcsolat akkor megbeszélheted vele...
de ha mondjuk először (egy intimebb beszélgetés alkalmával)megkérdeznéd hogy mi a véleménye az orális szexről....Ha azt mondja undorító akkor hagyd... ha azt mondja érdekes, vagy tetszik akkor legközelebb kérd meg hogy próbáljátok ki!
csak az a lényeg hogy főleg az elsőnél vigyázz hogy pl.:ne fogd le a fejét és ne nyomd le a torkán meg hasonlók mert akkor tutira megutálja!
Az én barátom nem mondta így ki nyíltan. Burkoltan közölte velem, hogy ha ő is kényeztet szájjal akkor nekem is kéne mert ez a kapcsolat csak oda-vissza, adok-kapok alapon működhet jól. :) Remélem tudtam segíteni.
Persze ha te sem elégíted ki szájjal őt, akkor ne várd el tőle sem! :)
Kulturáltan megkérni vkit hogy szopjon le... hmmm, érdekes. Talán ez:
"Kedvesem, szeretném ha szerelmünk testi kapcsolat formájában ezúttal olyan módon fejeződne ki, hogy a szerelmi vágy tüzétől duzzadó férfiasságomat szádba helyezve egy hatalmas orgazmikus élménnyel megajándékozva elégítsd ki irántad érzett mindennél nagyobb szexuális izgalmamat."
Ha nem tud angolul, akkor ez a zene is jó lesz:
http://www.youtube.com/watch?v=n0auOyEtc34
(1. válaszolóra reagálva :))
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!