Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha megcsaltátok 1x a barátnőiteket, akkor megteszitek mégegyszer? Mert ugye aztmondják, aki egyszer megteszi, az megteszi mégegyszer.
Soha senkit nem csalnék meg. Ha nem szeretném már, szakítanék vele, de eszembe se jutna megcsalni valakit.
Persze simán felizgat egy jó nő, ez ellen nem tehetek semmit, de szerintem az, hogy valaki hajlamos-e megcsalásra vagy nem egyéni erkölcsi kérdés, valakinek ez túlmutat a normáin és valakinek nem ezért aki egyszer megteszi az mindenképp hajlamos rá újra, sőt, talán még könnyebben átlépi ezt a határt.
Szélsőséges esetek elképzelhetőek, ha valaki mondjuk leissza magát és nagyon rámászik egy csaj, de a papírforma szerintem az, hogy ha valaki egyszer megteszi hajlamos lesz rá még egyszer ha adott rá a lehetőség és ő is kívánja a dolgot.
Én soha nem csaltam meg a barátnőmet! Pedig lett volna rá okom. Úgyhogy az első kérdésedre nem tudok válaszolni.
De a miértre igen. Általában a kevés szex miatt szoktak a fiúk félrelépni...
18:41, első vagyok, bár férfitársaim ezért szánalmas lúzernek fognak tartani, de nekem nem ennyire központi kérdés a szex, ha a barátnőmnek nincs kedve, akkor nem szexelünk, már gimiben sem voltam egy zsebrambó bajnok, nem halok bele, ha egy ideig nincs orgazmusom, de tisztában vagyok vele, hogy nem mindenki ilyen, viszont Te pedig legyél tisztába nazzal, hogy olyan is létezik, mint én...
A másodiknak igaza lehet abban, hogy főleg a szexéhes férfiak hajlamosak megcsalni a barátnőjüket, nem tudom, nem végeztem ilyen irányú megfigyeléseket... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!