Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti direkt hagyátok a barátnőiteket kétségek közt?
Figyelt kérdés
Rám írt a barátom,hogy fontos dolgot kell megbeszélnünk.De,hogy majd később elmondja.Mert,hogy ezen gondolkodnom fog kelleni..Szakítani akar? :(2011. nov. 11. 19:21
1/9 anonim válasza:
Neked kellesz gondolkodnod arról, amit mondani szeretne..?
Nem feltétlenül a szakítást fontolgatja, mert az nem 2emberen áll.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen nekem kell majd gondolkodom azon amit mondani fog..Idáig olyan jól megvoltunk :(
2011. nov. 11. 19:27
3/9 anonim válasza:
Ha a barátod tapasztalatlan még a párkapcsolatok terén, könnyen előfordulhat hogy valami olyasféle dolgot szeretne mondani neked, amit mindkettőtök számára cikit érezhet ezért addig húzza a megbeszélést, amíg csak lehet.
Nem tudom hány évesek vagytok, de könnyen lehet hogy a nemi életetekben akar változtatni néhány dolgon..
4/9 anonim válasza:
Annyira bírom mostanában ezeket a gyökér (már ne haragudj meg) általánosításokat, hogy a húú a pasik milyen gyökerek, meg tahók, meg a parasztok meg direkt szívatjuk a barátnőnket meg mit tudom én. :DD Már nevetek az ilyenen annyira gáz. Ez nem ide tartozik, bár valamennyire talán ide is. Erre csak annyit mondhatok hogy ha száz kezem lenne se tudnám megszámolni hogy hány NŐ csinálta ugyanezt velem hogy mondani akar valamit, de majd később. Aztán 1hetet vártam a NEM -ekre. :D Amúgy miből gondolod hogy a szakítást fontolgatja? Ha jóban vagytok, akkor kétlem hogy szakítani akarna, nem igazán lenne logikus: "Figyelj drágám, szakítsunk de azért gondolkodj rajta.." :D Szerintem semmi "extra" nem áll a háttérben.
6/9 A kérdező kommentje:
Én nem írtam a pasikra semmi sértőt!Nem értem miért kell felkapni a vizet!
Nem vagyunk már gyerekek,de most be paráztam rendesen,mert nagyon szeretem.
2011. nov. 11. 19:43
7/9 anonim válasza:
Nekem 2 napja este mondta a barátnőm, hogy menjük sétálni. Boldogan indultam, hogy milyen jó lesz vele, de hazafelé már sírva mentem. Dobott. 15/F
8/9 anonim válasza:
Eszem ágában sem volt felkapni a vizet, félreértettél, csak megírtam amit gondoltam. =) Amúgy meg akkor sem kell idegeskedni, majd meglátod.
9/9 anonim válasza:
Készülj fel mindenre lelkiekben! Velem az excsajom csinálta ezt heti rendszerességgel, megszokni nem tudtam, megszöktem. Annyit megkérdezhetsz, hogy mivel kapcsolatos a dolog. Csak ne paráztasd magad. én akkor mondtam ilyet, amikor félreléptem és még nem tudtam, hogy mondjam el, meg amikor megkértem valakinek a kezét. Tehát tényleg bármi lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!