Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Csókolóznátok lánnyal?
Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 18:12
21/37 anonim válasza:
3szor sikerült már .. de engem nem izgatnak a csajok 16L
22/37 anonim válasza:
Nem.semmiképp. nekem felfordul tőle a gyomrom... blaaah
23/37 anonim válasza:
Undorító, hogy egyes lányok ilyen ferde hajlamúak. Ha ugyanezt a kérdést tették volna fel csak fiúkkal, először meghányatom magam, felnyalom a hányásom s leugrok egy tíz emeletes tetejéről,minthogy fiúkkal smároljak... -.- Szánalmas, mégha valaki csak kíváncsiságól teszi ezt meg, vagy viccből, akkor is... Blöööö
24/37 anonim válasza:
már megvolt.. és nem volt rossz,de azért pasival jobb
25/37 anonim válasza:
Természetesen! Először 13 évesen, és sosincs ellenemre! 17/L
26/37 anonim válasza:
igen, egyszer kipróbálnám. de akk. már egy menettel összekötve:$ v. egy hármasban... 17L olyan jó lenne ha a pasimnak arra állna fel, hogy mi smárolunk meg eljátszogatunk, aztán jól megk*rna minket
27/37 anonim válasza:
Már megtörtént. Nagyon jó volt!
28/37 anonim válasza:
egyszer. de ennyi. semmi izgi nem volt, a kiváncsiság vezérelt. többször, és többet nem is akarnék
29/37 anonim válasza:
nem és nem is szeretnék max ha már nagyon magányos lennék, depis v vmi ilyesmi
30/37 anonim válasza:
Nekem még a gondolat is felfordítja a gyomromat...
De ha mégis valahogy rászánnám magamat, akkor is max. egyszer, kíváncsiságból.
De undorító!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!