Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Csókolóznátok lánnyal?
Én már csókolóztam lánnyal, ha jól emlékszem 13 éves voltam kb. . Kíváncsi voltam, hogy milyen, és gyakorolni akartuk, hogy ne legyünk tapasztalatlanok... Hülyék voltunk, ez van...
Aztán volt, hogy azt hittem, hogy lezbi vagyok. De most már tudom, hogy ez van akinek a normális kamaszkor része... Nem vagyok lezbi,1 éves kapcsolatom van, és nagy meglepetésemre teljesen más volt az első csól a barátommal, mint régen a legjobb barátnőmmel... L/16
Jah, és hogy a kérdésre is válaszoljak: Nem csókolóznék már többször lánnyal... Kiéltem magam... :)
Én is még tini koromban csókolóztam lánnyal,és tényleg sokkal puhább,gyengébb,mint férfival.Természetesen én sem vagyok leszbikus,6 éve van pasim...
de már én is eljátszottam a gondolattal,hogy milyen lehet nővel szexelni...
nem is egyszer smároltam már lánnyal.:) és barátnőm van.:$
14/L.
csatlakoznék az előttem szólókhoz.
Már csókolóztam lánnyal és ki is próbálnám milyen lehet egy lánnyal :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!