Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar ha egy lányon sok stira (csíkok lila vagy fehér alig látszó) van?
Figyelt kérdés
mikor fiatalabb voltam kicsit kövér voltam de lefogytam vékony vagyok de a hasamon és a vállamon van stria.most van barátom és félek hogy ezt taszító
18/L
2009. nov. 27. 17:23
11/16 anonim válasza:
stirád tutti nincs :D, csak striád, de én is a mandulaolajat hallottam jónak erre
12/16 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
tudom h stria csak véletlen elírtam
2010. jan. 19. 15:31
13/16 anonim válasza:
Hadd írjak a párom nevében, ő észre se vette, pedig a combomon sok fehér csík van e miatt. Mikor megmondtam, akkor se zavarta őt, csak nem hitte el hogy van
14/16 anonim válasza:
Nekem is vannak combomon...meg mellemen. De panasz még nem jött. :) Sajnos mellem nem is túl feszes,de erre se kaptam még negatív hozzászólást. :)
15/16 anonim válasza:
Nekem is van, elég sok helyen, a terhesség alatt meg még több lett.
Szerencsére eddig egyedül csak engem zavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!