Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavar ha egy lányon sok stira (csíkok lila vagy fehér alig látszó) van?

Figyelt kérdés

mikor fiatalabb voltam kicsit kövér voltam de lefogytam vékony vagyok de a hasamon és a vállamon van stria.most van barátom és félek hogy ezt taszító

18/L

2009. nov. 27. 17:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem olyan könnyen észrevehető, szerintem. Nekem fiúként a combomon van, mert megizmosodott csöppet. Nem is vették még észre.
2009. nov. 27. 17:25
 2/16 anonim ***** válasza:
82%

Szia!!

Én is kövér voltam 17 éves koromig. 85 kg-nál döntöttem el, hogy lefogyok. Most 52 kg vagyok és tele vagyok ilyen csíkokkal. Hasamon, még a köldököm felett i, belső combomon és a vállamon, mintha megvágtak volna egy késsel. Nem szép, de a barátom soha de soha nem tett rá egyetlen bántó megjegyzést sem. Megmutattam neki a régebbi képeimet és hogy a kövérségem miatt volt. A melleimet fel kellett farratnom, mert lógtak, de azok a hegek sem zavarják:) Teljesen elfogad, mert szeret. Ha a te barátod is szeret nem fog belőle problémát csinálni!

20/Ls

2009. nov. 27. 17:51
 3/16 anonim ***** válasza:
42%

Mutasd magad.

Amúgy nem túl zavaró.

2009. nov. 27. 18:20
 4/16 anonim ***** válasza:
A stria legjobb kezelési módszere a mandulaolaj!!!
2010. jan. 19. 13:13
 5/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ebben semmi taszító :)

19F

2010. jan. 19. 14:04
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekem még az is lehet, hogy tetszene.
2010. jan. 19. 14:11
 7/16 anonim ***** válasza:

Tigris mintás csaj, nyami=P

Egyébként nem taszító:)

2010. jan. 19. 14:42
 8/16 anonim ***** válasza:
nem csak azoknak lehet, akik koverebbek voltak a kelletenel es lefogytak... vilag eletemben tul sovany voltam, megis van nekem is...
2010. jan. 19. 14:47
 9/16 anonim ***** válasza:
64%
Rubint Reka mondta az egyik DVD-jen, inkabb legyunk csikosak, mint egy zebra, mint kover, mint egy vizilo. Valahol a maga egyszeru voltaban, igaza van. (ez persze, akik tul sovanyak, azokra nem vonatkozik, en pufi voltam, stiram nincs, de ha lenne, nem hiszem, hogy zavarna.
2010. jan. 19. 15:11
 10/16 anonim ***** válasza:
nekemis is van sajnos. bar nagy kulonbseg nem eszlelheto az eddigi es a mostani sulyom kozott...szoval nemtom mitol lehet:/. es igen...engem megheletosen zavar. szerintem nagyon nem esztetikus:(. 18/L
2010. jan. 19. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!