Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar ha egy lányon sok stira (csíkok lila vagy fehér alig látszó) van?
mikor fiatalabb voltam kicsit kövér voltam de lefogytam vékony vagyok de a hasamon és a vállamon van stria.most van barátom és félek hogy ezt taszító
18/L
Szia!!
Én is kövér voltam 17 éves koromig. 85 kg-nál döntöttem el, hogy lefogyok. Most 52 kg vagyok és tele vagyok ilyen csíkokkal. Hasamon, még a köldököm felett i, belső combomon és a vállamon, mintha megvágtak volna egy késsel. Nem szép, de a barátom soha de soha nem tett rá egyetlen bántó megjegyzést sem. Megmutattam neki a régebbi képeimet és hogy a kövérségem miatt volt. A melleimet fel kellett farratnom, mert lógtak, de azok a hegek sem zavarják:) Teljesen elfogad, mert szeret. Ha a te barátod is szeret nem fog belőle problémát csinálni!
20/Ls
Mutasd magad.
Amúgy nem túl zavaró.
Szerintem nincs ebben semmi taszító :)
19F
Tigris mintás csaj, nyami=P
Egyébként nem taszító:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!