Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz hogy nem fekszem le a barátommal?
Figyelt kérdés
már több mint 10hónapja vagyunk együtt. őmár nem szűz. én 15 vagyok ő 16. és én nem akarom mgé ilyen korba elveszíteni... meg 1 év múlva se..
mindenki mondja h mien gáz h már ennyi ideje vele vagyok és nem feksem le vele.. kicsit zavarba jövök meg minden, denem akarom és kész. petting az van..
Akkor fekszel le vele,mikor úgy érzed,hogy készen állsz rá,és nem azért mert ezt elvárják,vagy mások túl hosszú időnek tartják.Ezt nem lehet és nem is szabad sürgetni,erőltetni,akkor tedd meg,mikor lelkileg,agyilag is felkészültél rá
2009. nov. 27. 17:13
3/13 anonim válasza:
nem kenne komoly kapcsolatba kezdened addig amig nem vagy kesz a sexre.ez persze nem csak rad vonatkozik
2009. nov. 27. 17:21
4/13 anonim válasza:
Valóban, minek kezdesz "komoly" kapcsolatba, ha még nem is akarsz?!
2009. nov. 27. 17:41
5/13 kolosszus22 válasza:
Előzőekkel egyetértek, akkor veszítsd el amikor akarod, viszont tök felesleges így egy kapcsolat, magyarán komolyabban fiúzni is ráérnél akkor amikor már kész vagy a dologra. 1 év múlva jó eséllyel már nem lesztek együtt!
22/F
2009. nov. 27. 17:44
6/13 anonim válasza:
Miért ne lehetne komoly kapcsolata? Ha a fiúnak így megfelel,akkor te addig vársz,amíg úgy nem érzed.A szexen kívül az érzelmek is fontosak és olyan jó odabújni valakihez,együtt programot csinálni és a petting is jó!Nem értem miért kellene otthon egyedül arra várnia,amig úgy nem érzi,hogy már merné a szexet is.Ez hülyeség.Csak rajtatok múlik,hogy mi lesz ebből a kapcsolatból.Sok sikert hozzá.
2009. nov. 27. 17:46
7/13 A kérdező kommentje:
köszi utolsó válaszoló...
a többieknek azt tudom üzenni, hogy nem nem álok készen, hanem 1. nem vagyok ilyen kis ribanc h mindenkivel lefeküdjek már 15évesen, 2 meg hogy én döntöm el mikor és kivel.. és h mikor érzem azt h ebböl talán méég méég több is lesz...hogy még a szüzességemet is annak a fiúnak "adjam"
2009. nov. 27. 17:49
8/13 anonim válasza:
Nyugodjál meg.
A fiú 16 éves, és ilyen idősen másra nem fog tudni gondolni, csak a szexre. Ugyhogy 17:44-es válaszolónak igaza van, hamarosan nem lesztek együtt.
23/F
2009. nov. 27. 17:54
9/13 anonim válasza:
bocsi, de nem bírtam ki, hogy ne írjak. mi az hogy nem vagy ilyen kis ribanc hogy mindenkivel lefekszel? ha csak a barátoddal fekszel le(akit ?szeretsz?) mitől lennél ribanc? egyszer érteném meg ezeket a 15 éves "korhoz kötöm a szüzességem" lányokat. ne várj ettől a kapcsolattól sokat. petting oké hogy van, de te egy év múlva is el tudod képzelni csak ezzel a kapcsolatotokat? hagyd a gyereket és élj, ne kösd le magad. majd ott lesz az ideje amikor már szerelmes leszel és nem fog érdekelni melyik barátod/barátnőd mit mond, hanem magad gondolkodsz és te érzed hogy 1 hónap után vagy 1 év után fekszel majd le a szerelmeddel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!