Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lány vagyok és a pasim mindig úgy kezdi az előjátékot hogy elkezdi csókolgatni a hasam. A pasik tényleg ennyire szeretik a hasat csókolgatni? és nem zavarja őket ha van egy kis fölösleg? Pasik várom a válaszaitokat! :D
Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 15:49
1/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon nyálas dolog.
Én nem szeretem. gyomrom felfordul a nyálas dolgoktól.
2/11 anonim válasza:
16 évesen már sokadik előjáték, meg sokadik szex? hát gratulálok a szüleidnek.
3/11 anonim válasza:
nem baj a felesleg szerintem pont az a jó,nem azt mondom hogy ilyen 10kg felesleg a hasán hanem kb anyi h bele lehesen ugy marolni.Mindig szerettem markolászni fogosni puszilgatni a barátnőm hasát,sajnos ő meg olyan volt h zavarta..mert szerinte kövér volt.Pedig nem :)
4/11 anonim válasza:
Mert szerinted csak a 40 kilósoknak van párjuk? Hidd el, más is él nemi életet és csókolgatják a hasukat.
5/11 anonim válasza:
én is imádom a lányok hasikáját puszilgatni.
6/11 anonim válasza:
Hát én csak akkor szoktam csókolgatni ha kiakarom elégiteni orálisan.Nyaktom megyek lefel.De amugy nem szoktam.
8/11 anonim válasza:
Én izgatónak tartom. Nem mindig, csak amikor kedve van hozzá az embernek. Például ha véletlenül kivillan a hasikája valahogy, akkor mindig szinte megcsókolom neki itthon. Nem szeretem "annyira" ezt sem jobban, mint bármi mást, ami a testével kapcsolatos, ez is csak egy olyan dolog, mint a nyakába csókolni valakinek, vagy hasonló.
9/11 anonim válasza:
Én imádom a párom pociját csókolgatni! És Ő is szereti ezt!
10/11 anonim válasza:
én imádom a lányok hasát puszilgatni, na meg a köldököt nyalogatni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!