Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít sok vagy kevés sex partnernek?
Figyelt kérdés
31éves nő vagyok. 14 pasim volt, közülük 5-el le is feküdtem. ez soknak számít vagy kevésnek?2009. nov. 27. 06:17
11/15 anonim válasza:
31 évesen ilyen marhasággal foglalkozni... komolyan, ha egy egy 13 éves lány filózna rajta, hogy 30 évesen már 5 pasival lefeküdt, az sok vagy kevés... az még elmenne.
12/15 anonim válasza:
36 vagyok, az első férjem meghalt, a másodiktól alváltam, a mostani párom imádom, ez eddig ugye nem sok? de mi is imádjuk hármasban, négyesben csinálni,innentől kezdve nem tudom hány, Minek számolod? élvezd az életet, amugy is olyan rövid.
13/15 anonim válasza:
Ennél sokkal nagyobb baromságok vannak néha kérdezve de mindegy...szóval szerintem nem sok,főként 31 évesen egyáltalan,sok fruska egy hét alatt beszerez ennyit.Neked kell érezned neked mennyi a sok,ezzel szerintem nem tartozol senkinek elszámolással
14/15 anonim válasza:
Az én szemszögemből nézve sok, 30 vagyok 2 sexpartner volt eddig.
15/15 A kérdező kommentje:
köszi szépen az intelligens állatozást. a megállapítás csak a válasz íróját méltatja. mert 30 évesen azért nem árt ha az ember számot vet eddigi életével. nálam most jött el az idő. és tényleg sok kérdés van itt ami ettől sokkal hülyébb. ha valaki nem tud érdemben hozzászólni, az inkább ne is írjon! ami pedig a 14 pasit illeti nem egyszerre volt, nem vagyok Maria Geronazzo ;-) a 14 pasi 16 éves korom óta gyűlt össze, és mind kapcsolat volt. a sexpartnert lehet hogy nem jól fogalmaztam. és köszönöm az értelmes és őszinte válaszokat!!
2009. nov. 27. 20:32
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!