Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi számít sok vagy kevés sex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít sok vagy kevés sex partnernek?

Figyelt kérdés
31éves nő vagyok. 14 pasim volt, közülük 5-el le is feküdtem. ez soknak számít vagy kevésnek?
2009. nov. 27. 06:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég relatív dolog.Ezelőtt 20-30 évvel a 14 pasi soknak számított.Az emberek többsége nem hisz a plátói férfi-nő barátságban.

Ha viszont arra gondolok,hogy nagyon sok mai 18-20 éves lány már több férfivel feküdt le,mint te 30 éves korodra,akkor az 5 nem sok.

Neked kellene végiggondolnod,hogy mit tartasz soknak,illetve mit vársz egy párkapcsolattól,ne a mások véleményéhez igazodj.Miért mentek tönkre az eddigi kapcsolataid? Rosszul választottál?Miben tudnál változtatni ? Jó ez így neked? stb.

Gondold inkább végig a dolgokat,akkor sikeresebbek lehetnek a kapcsolataid.

2009. nov. 27. 06:32
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
31 évesen ez foglalkoztat akkor intelligens egy állat lehetsz.
2009. nov. 27. 09:15
 3/15 anonim ***** válasza:
33%
de tényleg, ha valóban 31 lennél akkor nem érdekelne ez... elég óvodás dolog ez a skalpszámolgatás.
2009. nov. 27. 09:34
 4/15 anonim ***** válasza:
50%

Helló, a feleségem most 35 éves, és előttem 2 férfi volt az életében. Mellettem meg megismerkedhetett kb. 15-tel. Természetesen le is feküdt velük (szeretem nézni, szeretem 3-asban csinálni)

Szóval nem sok az a 14, nyugi, vannak durvább dolgok is a világon :)))))))

2009. nov. 27. 09:37
 5/15 anonim ***** válasza:
75%

Te szexpartnernek nevezed a régi pasijaidat?

Vagy valamit félreértek?

2009. nov. 27. 09:46
 6/15 anonim ***** válasza:
Vagy a 14 pasi egyszerre volt?:))) Mert így sok.
2009. nov. 27. 09:47
 7/15 anonim ***** válasza:
54%
Öt az nagyon kevés,húzzál bele!!!!
2009. nov. 27. 09:54
 8/15 anonim ***** válasza:
58%

Érdekes válaszok... IQátlag kb a korátlaggal azonos, 16-18 lehet!

Nem, nem sok az 5 férfi, az én elveim szerint ideális szám. Ha kevesebb, esetleg nem szerzel kellő tapasztalatot, ha több, az már súrolja a ribi-határt. Bár ha 10 lett volna, és ebből 5 komoly pasi, 2 kevésbé komoly és 3 baki akkor a 10 sem sok de 15 szexpartner fölött nincs pardon, az simán a ribi-kategória nálam, főleg 30on belül

2009. nov. 27. 11:00
 9/15 anonim ***** válasza:
96%

36 éves vagyok, a férjem volt az első és az utolsó férfi, akivel lefeküdtem (először 21 éves koromban) és így is végig lehet élni egy életet, nincsenek tőle egészségügyi problémáim és mások se szúrják ki ránézésre, hogy "egypasis lúzer!", sőt, boldog is vagyok és sokkal jobb érzés ennek a tudata mint az lehetett volna, hogy előtte még 20 másik pasival feküdtem volna le.

Persze a mai fiatalok 16 évesen már több f*szt fogtak, mint kilincset, tisztelet a kivélnek, szóval hozzájuk képest sehol se tartasz.

2009. nov. 27. 11:08
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
amig szamon tudod tartani addig nem sok.
2009. nov. 27. 11:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!