Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rengeteg gondom van a szexuali...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rengeteg gondom van a szexualitással, és félek, hogy erre előbb-utóbb rámegy a kapcsolatom. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Kezdeném azzal, hogy nem tini vagyok, 20 múltam nemrég. Pár hónapja vesztettem el a szüzességem a mostani barátommal. Viszont rengeteg probléma adódik abból, hogy gátlásos, és hülye vagyok. Egyszerűen nem merem elmondani, hogy mit-hogyan szeretnék. Ha kérdezget a barátom, akkor nagy nehezen elmondom, de annyira szégyellem magam, hogy mindig odabújok hozzá, és úgy mondom, hogy mi a helyzet. Kezdeményezni nem merek. Most már nagyon élvezem az együttléteket, de utána, sőt néha már közben is szégyenérzet fog el, hogy mit művelek, miért nyögök, mozgok stb. és inkább abbahagyom, és játszok egy fadarabot. Nem tudom már mit tehetnék. Olyan bonyolult ez az egész szex. A szeretkezések elején például mindig takargatom magam, nem merem megmutatni magam. Pedig már látott engem rengetegszer, és tudom, hogy gyönyörűnek lát, de mégis szégyellősködök. Olyan alapdolgot nem tudok elmondani a barátomnak, hogy ugyan imádom az análujjazást, de nem mindig esik jól. De egyszerűen ezt sem tudom neki elmondani. Két hete gyűjtögetem a bátorságomat, hogy végre odaálljak elé, és megkérjem, hogy csak akkor csinálja, ha én kérem. Általánosságban nagyon jól tudok beszélni a témáról bárkivel, vele is. De amikor úgy kezdődik a mondat, hogy én, akkor leblokkolok, és nem merem kimondani. Volt már arra is példa, hogy rettenetesen fájt egy pózban a szeretkezés, de nem mertem szólni, és egyszer csak elkezdtem bőgni, a barátom meg nem értette, hogy mi a baj. És hihetetlenül aranyos, kedves, és megértő. De félek, hogy előbb-utóbb elfogy a türelme, és elhagy. Amit nem is csodálnék. De egyszerűen nem merek lépni. Nem tudom, hogyan tudnám megvalósítani, hogy elmerjem mondani néha, hogy én mit szeretnék. Bármi ötlet, javaslat?
2009. nov. 26. 22:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
te magad irtad le a megoldást,csak meg kell valositani.Erőt kell venni magadon,a szex egy játék,nincsen benne smemi égő,felnőtt emberek vagytok. Ha már elmered mondani a barátodnak,hogy azt szeretnéd ha a farkával kinyomná az egyik szemedet és utána azzal rakna popsiba,akkor lesz cska igazán jó a szex.. (bocsánat a primitiv példáért,csak azt akartam szemléltetni,hogy amig feszültség van,és nem őszinteség ,nyitottság,addig egyszerüen nem lehet jó az eggyütlét.Azért hiszed hogy jó,mert nem volt még jobban részed. Viszont ha elhatározod magad,és midnent megteszel a saját és a párod élvezetéért,fergeteges,semmihez nem hasonlitható lezs.)
2009. nov. 26. 23:49
 12/18 anonim ***** válasza:

gátlása azért van valakinek, mert szégyenlős. annak meg semmi köze a gyávasághoz.

elnézést kérek a kérdezőtől hogy itt folyik a vita erről, de szerintem érdemes a kérdező előtt helyrerakni az ilyesmit, nehogy más ostobasága miatt tegyen valamit amit talán megbánna, csak mert mások ostobasága miatt gyávának gondolja magát. ez volt az utolsó részemről, gondolom ki tudod válogatni a értelmes hozzászólásokat.

2009. nov. 26. 23:58
 13/18 anonim ***** válasza:
hát ez izgalmasra sikerült, na mindegy, remélem érthető.
2009. nov. 27. 00:00
 14/18 anonim ***** válasza:
Sok ember teszi tönkre a saját életét azzal, hogy önzetlen. Ez is egy olyan helyzet, mikor félre kell tenni azt, hogy mi jó a másiknak. Törődj magaddal! Ne gondolkozz, mit fog szólni, ha ő valóban a társad, akkor megtisztelve fogja érezni magát ha ily módon magadhoz engeded, megnyílsz előtte. Mondd és mutasd azt, ami neked jó, ami téged boldoggá tesz. Ha így vagy önző és megmutatod a barátodnak, hogy boldoggá tud tenni, maximálisan tisztelni fog téged és őt is boldoggá tudod tenni. A napokban láttam az Igenember c. filmet, kicsit emlékeztet rá a helyzeted. Nyílj meg és boldog leszel! Méghozzá vele. A hangoskodás? Én megvadulok tőle!!! Nagyobb elismerésnek érzem mint 100 szerelmi vallomást. Ha a párom kezdeményez, azt is elismerésként élem meg. Mielőbb beszélgess el vele mert jól érzed, ártasz most a kapcsolatodnak! A szex nem bonyolult. Egy fontos: ÉLVEZD! és ne törődj semmivel. Csak akkor bonyolult ha azzá teszed. f/3x
2009. nov. 27. 00:10
 15/18 anonim ***** válasza:
tegnap 23:30-es: a válaszodból csak annyi látszik, hogy te 100%-ig gátlástalana vagy, ami minden csak nem pozotiv, z ilyen az, aki mindenkin átgázol a saját érdekében.
2009. nov. 27. 07:36
 16/18 anonim ***** válasza:

Jó játék a szerepjáték! Beszéljétek meg, hogy egy-egy alkalommal milyen szereposztásban viselkedtek. TE néha szende kislány (aki még azt sem mondja ki, hogy fütyike, meg puncika ), más alkalommal meg utolsó, egy felesért fekvő ócska kocsmaszajha, aki aztán csak úgy tudja kifejezni magát, hogy dől a szájából a trágárság, és mindíg illusztrálja is szavait (pl. ide, a lucskos pi..amba tedd be azt az ócska fa..odat / és mutatod és mutogatod is./). Párod ennek megfelelő partner.( Gondolom nem olyan nehéz ilyen szitukat kitalálni, végigjátszani?)

Ha ezt gyakorolgatjátok biztosan könnyebben levetkőzöd a rögzült gátlásaidat.Sok sikert!!

2009. nov. 27. 10:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Eleinte én is elég gátlásos voltam az ágyban, de aztán lassan egyre jobban megnyíltam, rájöttem, hogy ennek az egésznek a bizalom az alapja, és csak akkor jó, ha átadom magam a szenvedélynek, és nem szégyenkezek azért, ami a legtermészetesebb és a leggyönyörűbb a világon! Egyik pillanatról a másikra született ez a döntés a fejemben, és azóta egész más minden :) Az ágyban az a cél, hogy mindketten élvezzétek, ha valami nem jó, azonnal szólni kell, ezen nincs mit megsértődni! Hidd el, menni fog!
2009. nov. 27. 17:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem volt egy szeretőm aki úgyszintén nemmerte elmondani mit szeretne,de sms-be megirta persze én provokáltam ki belőlle és igy könnyebb volt neki
2009. nov. 27. 20:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!