Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rengeteg gondom van a szexuali...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rengeteg gondom van a szexualitással, és félek, hogy erre előbb-utóbb rámegy a kapcsolatom. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Kezdeném azzal, hogy nem tini vagyok, 20 múltam nemrég. Pár hónapja vesztettem el a szüzességem a mostani barátommal. Viszont rengeteg probléma adódik abból, hogy gátlásos, és hülye vagyok. Egyszerűen nem merem elmondani, hogy mit-hogyan szeretnék. Ha kérdezget a barátom, akkor nagy nehezen elmondom, de annyira szégyellem magam, hogy mindig odabújok hozzá, és úgy mondom, hogy mi a helyzet. Kezdeményezni nem merek. Most már nagyon élvezem az együttléteket, de utána, sőt néha már közben is szégyenérzet fog el, hogy mit művelek, miért nyögök, mozgok stb. és inkább abbahagyom, és játszok egy fadarabot. Nem tudom már mit tehetnék. Olyan bonyolult ez az egész szex. A szeretkezések elején például mindig takargatom magam, nem merem megmutatni magam. Pedig már látott engem rengetegszer, és tudom, hogy gyönyörűnek lát, de mégis szégyellősködök. Olyan alapdolgot nem tudok elmondani a barátomnak, hogy ugyan imádom az análujjazást, de nem mindig esik jól. De egyszerűen ezt sem tudom neki elmondani. Két hete gyűjtögetem a bátorságomat, hogy végre odaálljak elé, és megkérjem, hogy csak akkor csinálja, ha én kérem. Általánosságban nagyon jól tudok beszélni a témáról bárkivel, vele is. De amikor úgy kezdődik a mondat, hogy én, akkor leblokkolok, és nem merem kimondani. Volt már arra is példa, hogy rettenetesen fájt egy pózban a szeretkezés, de nem mertem szólni, és egyszer csak elkezdtem bőgni, a barátom meg nem értette, hogy mi a baj. És hihetetlenül aranyos, kedves, és megértő. De félek, hogy előbb-utóbb elfogy a türelme, és elhagy. Amit nem is csodálnék. De egyszerűen nem merek lépni. Nem tudom, hogyan tudnám megvalósítani, hogy elmerjem mondani néha, hogy én mit szeretnék. Bármi ötlet, javaslat?
2009. nov. 26. 22:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Oda kell állni és meg kell mondani. Ennyi. Ha megértő akkor meg fogja érteni. Ezeket amiket leírtál szépen mond el neki. Nincs mese. Egyébként ha én lennék barátod dobnálak ha elmondanád. Egy önbizalom hiányos lány mellett nem jó.
2009. nov. 26. 22:49
 2/18 anonim válasza:

szia hát...

javaslat? azt tudom amit te is tudsz

beszélj!!!!

és ha gyönyörünek talál akk miért szégyenlősködsz

én is szégyenlős voltam mert fogytam és lóg a bőr a hasamon de a barátnőmet nem zavarja és szeret:) gátlásos vagy? azt tudodm monani hoyg nyögj és és élvezd amit csináltok:) probáld és pár alkalom után hogy elengedted magad már nem fogsz ezen gőrcsőlni hogy uristen ne nyögjek már csak mutasd ki hogy élvezed:)

2009. nov. 26. 22:50
 3/18 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod mondani, akkorird le neki ugy ahogy itt irtad - egyébként akkor van esélyed rá, hogy a barátod megérti és segit neked lelkileg is.
2009. nov. 26. 22:58
 4/18 anonim ***** válasza:
0%

Első vagyok. Írj neki egy búcsúlevelet. Mintha egy útra mennél, és soha többé nem látnátok már egymást. Ha megérti, akkor okés.

De én ezt nem tenném meg. Nekem van szám. Ln megbeszélek mindent a párommal.

HUSTLE!

LOYALTY!

RESPECT!

2009. nov. 26. 23:02
 5/18 anonim ***** válasza:
nálunk is ugyanez volt (én vagyok a fiú), de nagy nehezen csak sikerült mindent megbeszélni. mi sokat beszélünk msn-en, mert messze lakunk egymástól, és írásban tényleg könnyebb. de egyébként tényleg nem igazán tudod máshogy, minthogy mondod. vagy csak elhúzod/odahúzod a kezét, ilyesmi. fokozatosan el tudod hagyni a gátlásokat.
2009. nov. 26. 23:06
 6/18 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ilyeneket msn en megbeszélni f4szság. Gyáva jellemre vall...

------------------

HUSTLE!

LOYALTY!

RESPECT!

2009. nov. 26. 23:15
 7/18 anonim válasza:
2009. nov. 26. 23:19
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

nem gyávaságról van szó, hanem gátlásokról.. írásban sokkal könnyebb ezekről beszélni mint szemtől szembe személyesen. tapasztalat és logika.

de ha fogalmad sincs milyen ez, inkább ne adj tanácsot.

2009. nov. 26. 23:21
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

szerintem pedig Gátlásos = Gyáva.

Milyen szépen kikerülted. Gátlásos. A tényeket kell nézni. Gyávaság. Kész.

------------------

HUSTLE!

LOYALTY!

RESPECT!

2009. nov. 26. 23:30
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. nov. 26. 23:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!