Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteg gondom van a szexualitással, és félek, hogy erre előbb-utóbb rámegy a kapcsolatom. Mit tehetnék?
szia hát...
javaslat? azt tudom amit te is tudsz
beszélj!!!!
és ha gyönyörünek talál akk miért szégyenlősködsz
én is szégyenlős voltam mert fogytam és lóg a bőr a hasamon de a barátnőmet nem zavarja és szeret:) gátlásos vagy? azt tudodm monani hoyg nyögj és és élvezd amit csináltok:) probáld és pár alkalom után hogy elengedted magad már nem fogsz ezen gőrcsőlni hogy uristen ne nyögjek már csak mutasd ki hogy élvezed:)
Első vagyok. Írj neki egy búcsúlevelet. Mintha egy útra mennél, és soha többé nem látnátok már egymást. Ha megérti, akkor okés.
De én ezt nem tenném meg. Nekem van szám. Ln megbeszélek mindent a párommal.
HUSTLE!
LOYALTY!
RESPECT!
Szerintem ilyeneket msn en megbeszélni f4szság. Gyáva jellemre vall...
------------------
HUSTLE!
LOYALTY!
RESPECT!
nem gyávaságról van szó, hanem gátlásokról.. írásban sokkal könnyebb ezekről beszélni mint szemtől szembe személyesen. tapasztalat és logika.
de ha fogalmad sincs milyen ez, inkább ne adj tanácsot.
szerintem pedig Gátlásos = Gyáva.
Milyen szépen kikerülted. Gátlásos. A tényeket kell nézni. Gyávaság. Kész.
------------------
HUSTLE!
LOYALTY!
RESPECT!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!