Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek azokról a fiúkról akik nem borotválják?

Figyelt kérdés
szeretitek,mindegy nektek vagy undorodtok tőle?
2009. nov. 26. 22:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
én mindenhol szőrös vagyok (kivéve arc ugye:D) és milyen érdekes, eddig egyik barátnőm sem panaszkodott h mér vagyok szőrös, de még csak nem is szólt egyik sem érte. ja, mondjuk az lehet hogy én nem agyilag visszafejlett hülye p.csákkal jártam, akiknek ez számít, vagy a mai csiga/gyík 20-as karú fiatalokra buknak. Ez van:)
2009. nov. 27. 00:53
 12/18 anonim ***** válasza:
tudjátok...nemaz a primitív aki tetőtől talpig borotválja magát...hanem az aki mindent csak feketén és fehéren lát, mint ahogyan a legtöbb okoskodó itt ezen az oldalon. rajtuk jókat lehet nevetni, közben nemis sejtik, hogy sokan röhögnek a kommentjén. ő azthiszi h nagyot mondott, és okosat, vannak akik egyetértenek persze, és vannak akik csak jót mosolyognak...:)
2009. nov. 27. 01:26
 13/18 anonim ***** válasza:
pont ahogy a tiéden is
2009. nov. 27. 09:33
 14/18 anonim ***** válasza:
:) akkormár 2en mosolygunk. csak mind a 2en másért :D
2009. nov. 27. 12:39
 15/18 A kérdező kommentje:
a fanszőrzetre voltam kíváncsi!bocs kicsit hiányos volt a kérdés!de köszi a válaszokat!
2009. nov. 27. 12:57
 16/18 anonim ***** válasza:

Az én barátnőmet alapból nem zavarja ha szőrös, de ha szopásról van szó akkor már zavarja.

Én azt vallom hogy egy pasi is legyen igényes, tartsa rendbe a nemi szőrzetét. Még ha nem is borotválja le csumára de legalább nyírja le valamelyest. A torzomborz szőrcsomó a lába között eléggé ősemberes. Nem majmok vagyunk már.

Nekem pl hála az égnek nem nő szőr a mellkasomon. Így elég feltűnő (és igénytelen) a 10 centis hónaljkutya is. Lehet megkövezni de ott én mindig borotválom.

Ha már a nőktől megköveteljük az igányességet a puncinál akkor szerintem magunktól is elvárhatjuk joggal hogy a leányzó ne köpködje 10 másodpercenként a fanszőrünket, amikor átkaroljuk szeretkezés után akkor ne az összecsomósodott hónaljkutya cirógassa az arcát.

Megjegyezném hogy abszolulte nem vagyok b*zi. Kőkemény hetero vagyok.

Na most lehet jót röhögni az én hülye válaszomon is.

f/29

2009. nov. 27. 13:24
 17/18 anonim ***** válasza:
végre egy értelmes, nem beszűkült ember...akinek leesik az, hogy nemcsak két verzió van, a teljesen csupasz, és a teljesen szőrös. hanem léteznek igényesen rendbentartott, férfias egyedek is.
2009. nov. 27. 13:31
 18/18 anonim ***** válasza:
a mosolygós kommentet amúgy én írtam (előző), de azt pont nem a te fajtádra értettem, hanem a másik primkó réteghez szólt, akik szerint csak teljesen csupasz, és teljesen szőrös pasik léteznek, és akik szerint azegy pics@, aki esetleg jobban szereti, ha a fanszőr karban van tartva.....
2009. nov. 27. 13:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!