Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek azokról a fiúkról akik nem borotválják?
Figyelt kérdés
szeretitek,mindegy nektek vagy undorodtok tőle?2009. nov. 26. 22:31
2/18 anonim válasza:
:D tényleg, milyüket?
Az én pasim csak az arcát borotválja, hálistennek. Szerintem így gyönyörű, ahogy van, meg nehogy megvágja magát nekem...
4/18 anonim válasza:
Én undorítónak tartom! Tele megy az ember szája szőrre... Pfff...
5/18 anonim válasza:
Sztem ha a no szoros, az gusztustalan, de egy pasi az arcan kivul ne borotvalja magat sehol, az tok b.uzis.Sokkal ferfiasabbak szorosen.Arrol nem beszelve, h tok gaz, mikor szur a mellkasuk.A felig kinott szor a honaljukon meg a halalom, ha ilyet latok azonnal kiabrandulok a pasibol.Ne borotvaljak magukat sehol!(ott sem)
6/18 anonim válasza:
nemzavar, de akkor puszikat az arcán kívül máshova tuti h nem kap. és mást se.
7/18 anonim válasza:
csak az ostobenkó tinipics*k hisztiznek ezen, a normális lányok azt szeretik ha a férfi férfi és szőrös.
8/18 anonim válasza:
én nem, pedig nemvagyok már tinipicsä...egy jó ideje.
9/18 anonim válasza:
Akkor nem tinip.csa vagy hanem simán hülye nagy p.csa. attól még p.csa vagy. na mindegy, remélem érted.
amúgy eszébe ne jusson magát az arcán kívül szőrteleníten.
10/18 anonim válasza:
:D temeg hülye :D ha ilyenből vonsz le következtetéseket...bocs de ezen csak nevetni lehet...de tetudod....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!