Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bóknak vehető, ha egyférfi azt mondja, hogy benne vagy abban a 4-5 nőben akit szívesen megdugna?
Figyelt kérdés
Úgy értem akkor ha érzel is valamit az adott férfi iránt...ez nektek rosszul esne, vagy jól?2009. nov. 26. 21:22
11/19 anonim válasza:
xD Tetszik az előző hozzászólása :P
Amugy tök egyett értek vele!
12/19 anonim válasza:
Ha 1 nagyon jó közeli barátom , és mondjuk az első helyen vagyok nála , nem venném sértésnek , mert ismerem.... :D
13/19 anonim válasza:
fiatal pasik között is vannak normálisak!Nekem ez nem tetszene és otthagynám!Dugjon meg akit akar, te ne legyél köztük!
16/19 anonim válasza:
Én azt mondom bók, hogy szépnek talál a célra, de soha nem kezdenék olyannal aki ilyet mond nekem. Még, hogy abban a 4-5 nőben..akkor válogasson a többi közül.
Ha bók is ezzel inkább megbizonyosodnék róla, hogy érzelmileg egy nulla.
17/19 anonim válasza:
Igazából semlegesen éreznék a dolog iránt, ha valaki ilyet mondana nekem. Nem lenne sértő, de nem is venném pozitív dolognak. Viszont gondolj abba bele, hogyha összejössz vele, akkor ő ugyanúgy gondolni fog arra a 4 nőre, akik rajta vannak a listán, és megdugná őket... Annyi, hogy egyet kipipált. Persze beléd is szerethet annyira, hogy rózsaszín köd lepi el az agyát, és már nem akar soha többé mást megdugni. Az esély mindenre megvan.
18/19 Fingkirály válasza:
Hát....szerintem még akkor is ha "érzel valamit iránta", azaz szerintem inkább csak külsőre tetszik - ha ilyennel jön, akkor inkább válasszon magának azon nimfomániás leányzók közül, akik "szívesen dugnának vele". Te meg olyat válassz, aki szeretkezni akar veled, nem csak _dugni_.
19/19 anonim válasza:
Ha nekem valaki csak azt mondja, hogy "szívesen megdugna", akkor már elásta magát elöttem - nekem NEM ez fontos, amig nem zseretk valakit, addig szóba se jöhet szex, de ilyen stilusu ember annyira primitiv, hogy még ha 100szoros milliomos is, elküldeném a fenébe. Az ilyenek, akik egy nöt CSAK szexobjektnek néznek, szeirntem CSAK állatok.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!