Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bóknak vehető, ha egyférfi azt mondja, hogy benne vagy abban a 4-5 nőben akit szívesen megdugna?
Figyelt kérdés
Úgy értem akkor ha érzel is valamit az adott férfi iránt...ez nektek rosszul esne, vagy jól?2009. nov. 26. 21:22
1/19 anonim válasza:
nekem rosszul, mert nem szeretem ha kihasználnak
2/19 anonim válasza:
Erre a szövegre a nők rosszul reagálnak, az az illemszabály, hogy úgy illik viselkedniük, mintha ezt megalázónak és udvariatlannak tartanák. Hogy mit éreznek valójában, az attól függ, mennyire magas státusú a férfi hozzájuk képest. Ha a férfi státusza nagyon magas, akkor a nő ezt bóknak veszi, bár ha kulturált, akkor persze hevesen tagadja, hogy annak venné.
3/19 anonim válasza:
Sajnos nem tudod, mi az, hogy "bók".
És ez nem a te hibád.
4/19 A kérdező kommentje:
én már nem tudom minek vegyem, kissé fáj hogy egy vagyok arról a listáról ugyanakkor talán jó is mert valami esély cska van így...
2009. nov. 26. 21:32
5/19 anonim válasza:
Én sértésnek venném - függetlenül a "rangjátol"
6/19 anonim válasza:
"Én sértésnek venném - függetlenül a "rangjátol""
Válaszomban benne volt, hogy minden nő ezt mondja - és így is gondolják, legfeljebb tévednek :)))
7/19 anonim válasza:
Ha érzel valamit iránta, akkor gyorsan felejtsd el, mert ez egy bunkó!Egy normális pasi ilyet nem mond!
8/19 A kérdező kommentje:
Ez a baj hogy ő bóknak szánta...
2009. nov. 26. 21:37
9/19 anonim válasza:
"Egy normális pasi ilyet nem mond!"
Egy milliárdos büntetlenül mondhat sokkal durvábbakat is :))
10/19 A kérdező kommentje:
felejtsétek el a társadalmi rangokat diákok vagyunk!
2009. nov. 26. 21:42
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!