Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasim nem szeret nyalni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim nem szeret nyalni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
16 éáves lány vagyok szűz..van egy barátom nem olyna rég óta..aludtunk már együtt és felhozódott a "petting" téma... Kiderült h nem szeret nyalni..ami nagyon elkeseritett.. Eddig az összes barátom szerette, és igy nem tul jó! (Meg ha rá is szánja magát sem élvezettel csinálja)!! Aztmondta hogy "majd ha én akkor ő is", de én egyenlőre nemtudom megtenni, nemcsináltam még olyat egyik pasinak sem...de nekem nagyon kéne h kinyaljon, mert mikor vele vagyok is égek a vágytól!! kérlek segitsetek!! Előre is köszönöm!!!
2008. júl. 13. 20:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha kinyal, miért nem viszonozod? Így mit vársz? Én a pasid helyébe egyátalán nem nyalnék ha nem viszonoznád. De ez az én véleményem, lehet pontozni, a toplista nem az én bulim:D Szóval próbáld meg te is kielégíteni, és lehet sokkal több kedve lesz pettingelni ha le lesz szopva, sőt és sokkal hevesebben is nyalok, az jár az eszembe ha elmegy a barátnőm utánna szopás....hmm...ez csak egy tanács, szerintem viszonozd ;) addig ne várj túl sokat!
2008. júl. 14. 00:03
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2008. júl. 14. 00:18
 13/17 anonim ***** válasza:

en szeretek nyalni :D de nem vetem meg, ha jo alaposan leszopnak:) a kolcsonosseg a titka mindennek (ha neki jo, attol nekem megjobb) nem lehet ezt egyoldaluan csinalni.

hajra!

2008. júl. 14. 09:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem annyira lényeges de ha neked ilyen fontos akkor várj hogy teljen el kis idő lehet hogy akkor majd rveszi magár arra.hanem akkor majd ha te is akkor ő is amugy normális hogy ez volt a válasza...
2008. júl. 14. 10:32
 15/17 anonim ***** válasza:

16 évesen még én is igy gondolkodtam :) majd a nagy ő-vel. akit igazán szeretek, régóta együt leszünk stb.

18 multam mikor elvesztetem a szüzességem, szerelmes nem voltam már az vagyok belé sokáig nem vártam 2hét után történt a 3. találkánál. Sokak szerint elsijettem várnom kellet volna még de én nem bántam meg és szerintem ez a fontos! nem az h ki mit gondol! És persze azért történt meg mert anyira akartam és anyira felhuzott h már nem birtam!

A másik problémád szereted ha szájjal kielégitenek de te nem! Nekem kb 1 hónapba telt míg megtetem és akkor se azért mert én anyira akartam már hanem mert barátom anyira szerete volna! De rákaptam az ízére :P és imádom azóta is csinálni! Probáld ki vagy csak kézzel izgasd és csodáld a szemeddel a péniszét barátkozz vele én is azt csináltam és rávettem magam!!

2008. júl. 18. 11:26
 16/17 A kérdező kommentje:
atya uristen:d erre az előzö válaszolonak annyit, h büdös a te nemiszerved, mivelhogy mindenki magából indul ki, az utolso válaszadónak pedig annyit, h nem szeretkezni akarok vele, hanem csak pettingelni, szrettem volna, de azota már ez nem lényeg:D
2008. aug. 4. 21:37
 17/17 A kérdező kommentje:
tudod nem azért irtam h már nem lényeg hanem azért mert már szakitottunk, és már amugy ezt régen megtettem de mindegy, ahogy leirták a tanácsokat, egyböl megtettem és jó votl a dolog:) ennyi...a lényeg : MÁR RÉGEN NEM VAGYUNK EGYÜTT! ennyi
2008. aug. 7. 16:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!