Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim nem szeret nyalni, mit csináljak?
Figyelt kérdés
16 éáves lány vagyok szűz..van egy barátom nem olyna rég óta..aludtunk már együtt és felhozódott a "petting" téma... Kiderült h nem szeret nyalni..ami nagyon elkeseritett.. Eddig az összes barátom szerette, és igy nem tul jó! (Meg ha rá is szánja magát sem élvezettel csinálja)!! Aztmondta hogy "majd ha én akkor ő is", de én egyenlőre nemtudom megtenni, nemcsináltam még olyat egyik pasinak sem...de nekem nagyon kéne h kinyaljon, mert mikor vele vagyok is égek a vágytól!! kérlek segitsetek!! Előre is köszönöm!!!2008. júl. 13. 20:49
1/17 anonim válasza:
Beszéljétek meg egymás közt! Például franciázzatok, akkor mind a kettőtök egyszerre fogja csinálni a másiknak, és akkor nemmondhatjátok azt, ,,Hogyha majd teis, akkor énis!"
Biztos találtok megoldást!:)
2/17 anonim válasza:
Há már ennyire égsz a vágytól szerintem a nyálás már nem elég.Feküdj le vele,az az igazi buli;)
4/17 A kérdező kommentje:
lefeküdnék én vele mert tényleg égek a vágytól, de még nem járunk olyna hosszu ideje... sőt... meg azért az elsőnél meggondolom h kivel, és még jol ki kell ismernem előtte... de lehet h hülyén gondolkozom:S
2008. júl. 13. 20:57
5/17 anonim válasza:
Nem gondolkozol hülyén.Ez így helyes.Fontos hogy lehetőleg olyannak levísztsd el aki tényleg megérdemel téged.
6/17 anonim válasza:
Az egyáltalán nem baj,ha meg akarod jobban ismerni,mielőtt lefeküdnél vele.Mert kiderülhet az is,hogy esetleg mégsem ő a nagy ő,aztán lehet megbánnád utána.De lehet,hogy nem,ezért még várj azzal,hogy érdemes e rá,hogy lefeküdj vele.Ami pedig a többit illeti,vannak olyan pózok,aamikor ketten együtt tudjátok csinálni egymásnak ezt.Lehet egy olyat kellene megpróbálni.
7/17 anonim válasza:
Hát sztem megértheted ugya pasid, h nem aakr kinyalni, ő ugyanazt érezheti, mint te!mivel te sem aakrod leszopni ő ugyanezt érzi,h. nem akar kinyalni...akk megértheted, attól , mert pasi ugyanolyan érzései lehetnek, mint neked sztem se nagyon várd el h állandoan kényztessen ha te nem adsz neki cserébe lehet ő is ugyanugy vágy rá! toom lehet h neki kéne kezdeményeznie, de sztem neten kicsit tanulmányozgasd át h kell szopni és lepd meg te őt!hidd el ugy fog örülni és hálábol már szivesen fog téged is ugy kielégiteni, ha szereted ne undorodj a himtagjátol!ez rossz érzés, tood nem, hisz 1 cipőben vagytok, ugyanazt érzi, mint te...okos enged tood...lepd meg őt, ne szolj előtte csak csináld és légy szexi!!!
8/17 anonim válasza:
Előttem szóló jól beszélt. Probáld ki te is a cumit. Miért szeresse ő ha te sem akarod .
9/17 anonim válasza:
Baromi egyszerű a megoldás, olyat keresel aki szeret nyalni!
10/17 anonim válasza:
Hát elég buzis ez a "nemszereteknyalni" duma, de a "nyaljon én meg majd egyszer leszopom" duma meg önző. Nyugodj meg nekünk fiúknak is legalább annyira jólesik ha szopnak mintha titeket nyalnak. Mond azt neki, hogyha kinyal téged akkor te meg leszopod utána ÉS TARTASD MEG A SZAVAD.
Amúgy lehet rossz tapasztalatai vannak ilyen téren. Lehet a szag miatt undorodik. Mosd meg alaposan a puncidat a dolog előtt és akkor nem lesz baj! Minden férfi szeret puncitnyalni..előbb utóbb ő is megszereti! Szerettesd meg vele!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!