Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Állandó fáradtság és "nehezen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandó fáradtság és "nehezen szánom rá magam" ellen mit lehet tenni, ha egyébként nagyon jó a szex?

Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 16:33
 1/6 anonim ***** válasza:
szabadísd fel magad mert gátlásos vagy és szerintem attól félsz h gyerek lesz belőle
2009. nov. 24. 16:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Muszáj leszel magadat "megerőszakolni" mert nem szabad ellustítani egy szexuális életet! Hidd el, ha ilyenek miatt halogatod, akkor az egy ördögi kör, mert holnap még fáradtabb leszel, aztán meg dühös és kielégületlen emiatt! Szóval hajrá, csak elkezdeni nehéz, utána megy már magától! :)
2009. nov. 24. 16:46
 3/6 Andrewka ***** válasza:
Ha a párod kezdeményez hagyd magad. Engedd el magad és élvezd ahogy kényeztet. Akkor már te is kívánni fogod. Zárj ki minden más gondot.
2009. nov. 24. 17:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem félek a gyerektől. Nem bánnám :) Igen, lehet, h igazatok van: ez egy ördögi kör, és meg kell szakítani, ki kell zárni minden rosszat. Másnak is van ilyen problémája? Vagy csak nekem egyedül?
2009. nov. 24. 17:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a 2. vagyok és én is jártam már így, túl kell lendülni rajta! Teljesen normális dolog, senki se lehet mindig toppon!:) És főleg ne készítsd ki magad lelkileg bárhogy is alakul!
2009. nov. 24. 17:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Ok, köszi, igyekszem :)
2009. nov. 24. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!