Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki prostihoz jár, miért nem tartja undorítónak a dolgot? Illetve nem sajnálják azokat a lányokat?
Te hol élsz? Valami üvegkalitkában?
Azt a kubikost aki meg a hóban fagyban ássa a gödröt éhbérért az se sajnálod? Mert annak nem csak állni kell odakint de még dolgozni is méghozzá keményen.
A férfiak egyépként nagyon szánalmasak.
Nézzétek mit művelnek ennek a kamregnek a képei alatt.
Beállnak századiknak a sorba udvarolni. ezek a nyálcsorgatók bármennyit megadnának egy menetért azzal a lánnyal aki a képen van. De persze nem az ő adatlapja hanem ez csak egy kamureg.
Na és szóval ezen az ösztönön kéne felülkerekedni a férfiaknak ami nemiszem hogy menni fog egyeseknek ha már évszázadokig nem ment.
jaaj én is rajtad. Feminista mi. Főleg hogy fiú vagyok.
Jó vicc. Én mint a fő ellenzője a feministáknak. De attól látom mit művelnek a férfiak és én azt nem tenném.
Szinte semmit amit a legtöb férfi csinál.
Kérdező!
Abban igazad van hogy sok lányt kényszerítenek a prostítucióra, ők sajnos nagyon rossz helyzetben vannak. a rendőrség tehetne ezekkel a mocskos stricikkel valamit, halálbüntetést nekik.
De sok olyan lány van, aki ebből él, és lakásra mennek a kuncsaftok,és keres 2-3 milliót. Nos, abból már szép kis vagyont szednek össze. 30 évesen abbahagyják és férjhez mennek. Mondjuk őket nem sajnálom, mert jobban keresnek mint egy vezérigazgató...igaz milyen áron....ehhez azért gyomor is kell.
A pasikról meg annyit, hogy ha prostihoz jár: akkor is riban*c utolsó fas*z és ha szeretőt tart, akkor is egy utolsó.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!