Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aki prostihoz jár, miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki prostihoz jár, miért nem tartja undorítónak a dolgot? Illetve nem sajnálják azokat a lányokat?

Figyelt kérdés
Hogy képes valaki megrakni olyan lányt, aki aznap már több pasin is túl van és lehet, hogy tele van betegséggel.Még aki csak 1-2 alkalommal próbálja ki az rendben van,de vannak akiknek ez a hobbi,sőt van akinek otthon van párja is. Akkor már tartson szeretőt, de ne prostit!
2009. nov. 24. 07:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Te hol élsz? Valami üvegkalitkában?

Azt a kubikost aki meg a hóban fagyban ássa a gödröt éhbérért az se sajnálod? Mert annak nem csak állni kell odakint de még dolgozni is méghozzá keményen.

2009. nov. 24. 09:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag az útszéliek naponta 30at megkeresnek. Szerintem simán maguknak választják, ha ennyi pénz van benne. Amúgy szerintem semmivel nem gusztustalanabb, mint az ápolónők munkája.
2009. nov. 24. 09:18
 13/16 anonim ***** válasza:

A férfiak egyépként nagyon szánalmasak.

Nézzétek mit művelnek ennek a kamregnek a képei alatt.

Beállnak századiknak a sorba udvarolni. ezek a nyálcsorgatók bármennyit megadnának egy menetért azzal a lánnyal aki a képen van. De persze nem az ő adatlapja hanem ez csak egy kamureg.

Na és szóval ezen az ösztönön kéne felülkerekedni a férfiaknak ami nemiszem hogy menni fog egyeseknek ha már évszázadokig nem ment.

[link]

2009. nov. 24. 09:29
 14/16 anonim ***** válasza:
uccsó feminista :D jót mosolyogtam rajta :D
2009. nov. 24. 09:34
 15/16 anonim ***** válasza:

jaaj én is rajtad. Feminista mi. Főleg hogy fiú vagyok.

Jó vicc. Én mint a fő ellenzője a feministáknak. De attól látom mit művelnek a férfiak és én azt nem tenném.

Szinte semmit amit a legtöb férfi csinál.

2009. nov. 24. 09:38
 16/16 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Abban igazad van hogy sok lányt kényszerítenek a prostítucióra, ők sajnos nagyon rossz helyzetben vannak. a rendőrség tehetne ezekkel a mocskos stricikkel valamit, halálbüntetést nekik.

De sok olyan lány van, aki ebből él, és lakásra mennek a kuncsaftok,és keres 2-3 milliót. Nos, abból már szép kis vagyont szednek össze. 30 évesen abbahagyják és férjhez mennek. Mondjuk őket nem sajnálom, mert jobban keresnek mint egy vezérigazgató...igaz milyen áron....ehhez azért gyomor is kell.

A pasikról meg annyit, hogy ha prostihoz jár: akkor is riban*c utolsó fas*z és ha szeretőt tart, akkor is egy utolsó.

2009. nov. 24. 20:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!