Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aki prostihoz jár, miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki prostihoz jár, miért nem tartja undorítónak a dolgot? Illetve nem sajnálják azokat a lányokat?

Figyelt kérdés
Hogy képes valaki megrakni olyan lányt, aki aznap már több pasin is túl van és lehet, hogy tele van betegséggel.Még aki csak 1-2 alkalommal próbálja ki az rendben van,de vannak akiknek ez a hobbi,sőt van akinek otthon van párja is. Akkor már tartson szeretőt, de ne prostit!
2009. nov. 24. 07:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Kb százszor ha nem volt ez a kérdés szószerint ugyanígy akkor egyszer se.

De sajnálni a nőt? neviccelj már. Öt perc alattt melyik ember kap annyi pénzt mint ő? Aki a gyárban egy egész éjszakát robotol csak az. és azt nem sajnálod csak azt aki öt percre kap annyit?

2009. nov. 24. 07:21
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
én nem járok prostihoz, de nem sajnálom őket.. ők választották.. ha nem akarnak dolgozni, hasznosítják a testüket.. ennyi. mit kell ezen túllihegni?
2009. nov. 24. 07:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

A szeretővel nyilván több a gond, mint egy hivatásossal. Az nem nyűgösködik a nyakán, nem rágja a fülét, hogy mikor válik már el a nejétől, stb. Azt sosem értettem, hogy miért kell valakit megcsalni, de ha már megteszi, akkor az egyszerűbb utat választja.

Egyébként a prostikat tényleg nem érdemes sajnálni, hiszen valóban az ő döntésük volt ez a hivatás, ráadásul hülyére keresik magukat azzal, amit még talán ők is élveznek. Ha valamilyen betegséget összeszednek, akkor az az ő felelőtlenségük, vagy esetleg ez mindenképpen együtt is jár a "szakmával" (mondhatni a cég ajándéka).

2009. nov. 24. 07:53
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne akard megváltani a világot...

Ez a legősibb foglalkozás! Szeretőt tartani nehezebb, azt fűzni kell és folyamatosan kordában tartani, hogy ne akarjon többet, mert akkor képes bármire, hogy veled legyen, ismétlem bármire...:D

A szerető tartása még időigényes is, hiszen nem elegendő csak 1-2 naponta egy 5 perces gyors menet, ápolni kell a lelkét is...Beszélgetni kell vele, hogy érezze a törődést el kell vinni ide-oda szórakoztatni...

A prosti ezzel szemben nem erőltet rád semmit, ha eleget fizetsz tied, nem kell ápolni a lelkét, nem kell elvinni sehova, soha nem fogja elmondani a feleségednek, hogy már 3-4 éve odajársz...

Sajnálni?!

Csak akkor, ha nem önszántából csinálja, de ez nagyon ritka...legalábbis nálunk magyaroknál.

Ettől függetlenül Én sem járok prostihoz...(nincs értelme tagadni, ha járnék megmondanám, mert úgysem tudja itt senki, hogy ki vagyok...) Csak vázoltam, hogy miért életképes ez a szakma...A férfiaknál igen ritka, hogy hobbiból járna örömlányhoz, mert csak az élvezetért megy oda egy pasi...Aki oda jár vállalja a megbetegedés kockázatát(mondjuk egy jó kis lapostetű ellen nem igazán használ a gumi...:DDD).

2009. nov. 24. 07:59
 5/16 anonim ***** válasza:
Ja és a szerető lehet, hogy minden nap másik pasival fekszik le a hátad mögött, mert ugye Te nem állsz mellette a nap 24 órájában...
2009. nov. 24. 08:02
 6/16 A kérdező kommentje:
Jó, akik maguk választották, az egy dolgo,de sok olyan lány van, akik tudatlanok és rákényszerítették őket. Főleg akik az utcán állnak és ők nem is keresnek annyit,mert le kell adni a lóvét.De persze aki a saját lakásán fogadja a fiúkat, az jobban keres és bármikor abba tudja hagyni.De itt azokra lányokra gondoltam, akiket kiraknak még télen is bugyiba, csak hogy valaki ráizguljon. Vagy ott van a gyerek prostitúció.
2009. nov. 24. 08:03
 7/16 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom te milyen filmet néztél. De én egy ilyet se ismerek amiről beszélsz. Bárki abba birja hagyni ha van kedve gyárban robotolni.
2009. nov. 24. 08:06
 8/16 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Amiről beszélsz az ebben az országban igencsak ritka jelenség, még ha van is stricije a lánynak, akkor is marad annyi lóvéja a prostinak, hogy csinálja...

Vidéken akik kiállnak az út szélére, a munkanélküliség miatt csinálják, nincsenek rákényszerítve, legfeljebb ráutalva...

Gyerekprostitúció...Ez a legritkább eset és őket biztos lehetsz benne, hogy nem rakják ki az út szélére, legfeljebb a pedofilok adják kézről-kézre az elérhetőséget. Ez elég szomorú...

Általánosságban a prostik pénzkereseti lehetőséget látnak a testük árusításában...

Azok a szélsőségek amiket leírtál nem igazán jellemző ebben az országban!

2009. nov. 24. 08:45
 9/16 A kérdező kommentje:
Hát azt ne mondja nekem senki, hogy azok akik az erdő szélén állnak hidegben,esőben trikóbak 16-20 év körüliek, hogy önszántából csinálja és többet keres mintha elmenne takarítani
2009. nov. 24. 09:02
 10/16 A kérdező kommentje:
JA és nem tud haza menni mert minden nap kocsival kiraknak pár csajt az otthonától km-re és pár óránként járnak elszedni a lóvát. Ezt egy közeli ismerősöm mondta, aki egyszer leállt egy ilyen lány mellett és megkérdezte, hogy miért csinálja ezt. Persze nem vitte magával,mert álltalában be vannak fenyítve ezek a lányok és félnek, hogy bántani fogják őt vagy a családját.
2009. nov. 24. 09:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!