Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem jó még mindig neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jó még mindig neki?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek nagyon fájt,amikor először csináltuk,többször próbálkoztunk,de végülis sikerült a dolog.A probléma az,hogy egyáltalán nem élvezi a hagyományos értelemben vett közösülést,pedig már jópárszor csináltuk.Mi lehet a baj?A méretemmel nincs gond és ha nyelvvel csinálom akkor el tud menni,de tőlem nem. :S
2009. nov. 23. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Lelkileg nem teljesen ép. Elképzelhető, hogy olyan hiedelmei vannak a szexről, hogy ez "gusztustalan" vagy "közönséges". Az is lehet, hogy van valami rossz emléke a szexualitással kapcsolatban.
2009. nov. 23. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Lelkileg nem teljesen épp? Ez butaság, persze lehet igaz, de nem törvényszerű. Nálam lelkileg minden rendben, szex közben az elmúlt két évben kétszer élveztem el. De ettől még minden együttlétet élvezek, csak nem megyek el. Kedves kérdező a méreted pedig lényegtelen. Légy türelmes vele, esetleg ha borozgattok egy kicsit lehet hogy jobban el tud lazulni és lehet hogy rájön hogy nem kell ettől félni, és hogy igenis élvezetes a szex.
2009. nov. 23. 22:01
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Neharagudj, de ha kétszer mentél el, akkor valami nem stimmel. Valamelyikőtök rosszul csinál vmit.
2009. nov. 24. 01:00
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem meg minden rendben van vele. Ezt is meg kell tanulni, hogy szex közben hogyan kell elmenni és melyek azok a pózok amik a legjobban ingerlik. Nekem 5! évembe telt...
2009. nov. 24. 07:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!