Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti beindultok egy jó illattól?
20:07-es, és 20:30 as vagyok:
Húú, ahogyan olvasom elég jó szakértőnek számítasz a parfümök terén. Legalább is szereted őket. Persze ez nem baj, a csajoknak kell is, szerintem...
Szeretném kérdezni, hogy nem ismersz olyan parfümöket, amelyeknek olyan illata van, mint fentebb írtam, hogy tenger szellő keveredik a napolaj-al?
Mostanában az egyetemen több csaj is elmegy mellettem, és nem birom ki, hogy ne forduljak utánnuk, mert ilyen illatuk van, ilyen a parfümöt használnak. Egyszerűen felfrissít ez az illat, olyan mintha beleugranál egy kellemes hőmérsékletű tengervízbe, és aztán sétálnál ki belőle. FAntasztikus. Szóval nem ismersz ilyet?, ha nem, akkor nincs ölteted, hogy milyen lehet?
Szerintem biztosan jó drága, habár egyre több csajnál veszem ezt észre. Egyiktől udvariasan meg akartam kérdezni, utánnamentem, de azt hitte, hogy fel akarom szedni, és elhajtott, pfff...
Másik dolog, meg, amit kérdeznék, hogy a parfümök, amiket felsoroltál, azok kaphatóak a Douglas parfümös boltban?, és kb. mennyibe kerülnek?
köszi
Mexx nöi illata nekem a favorit föleg mikor a volt matektanáromon is megéreztem:D:D
Igen szerintem belehet:D
16/F
A saját illatodtól sokkal-sokkal könnyebben beindulnak.
De egy visszafogott illat segíthet.
Giorgio Armani Parfümök között van jó pár, ami magában hordozza a tengeri szellő jellegzetes illatát. Ezek között van olyan is, amihez púderillatot, vagy napolaj illatot kevernek, így még különösebb illathatás érhető el. Ezek olyan 12000-13000 ft körül vannak. Szintén tengeri illatvariáció az Ocean‘Sky, ez nem olyan drága, nem olyan intenzív, de viszonylag tartós. Ami az én nagy kedvencem, az a C-THRU, ez az előbbi felsorolásomból kimaradt, de csak azért, mert most nincs belőle itthon. Ezek könnyed, légiesen finom illatok, az édestől a fűszeresig a tengeri illatig minden van benne. Nekem az Aqua Marine a kedvencem tőlük, ez pont ilyen tengeri illatkompozíció. Ezek kivétel nélkül mind kaphatók a Douglasben. Ami nekem megvan és a Douglasben is kapható a a Dolce&Gabbanatól a Light Blue, ez 20 ml és olyan 7-9 ezer forint között van az ára, ez nagyon finom illat.
A többi parfümömet egy katalógusból rendeltem, még tavaly, de az a cég sajnos már kivonult Magyarországról, így tőlük már nem lehet rendelni. Amit bánok, mert ha ezek a parfümök elfogynak, akkor nem tudok után rendelni belőlük.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!