Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! Ti beindultok egy jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti beindultok egy jó illattól?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem akkor, ha egy egész üveg parfümöt magára önt a nő, hanem a visszafogott, gyengéd illattól, ami körülöleli a nőt.
2009. nov. 23. 19:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, de egy illatot ha megérzek, ami egy kellemes élménnyel társítható, akkor mindenképpen beindulok, de nem szexuálisan csak képzeletben.
2009. nov. 23. 19:58
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
ya be lehet tőle :)
2009. nov. 23. 19:59
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Én egy forró csóktól jobban.
2009. nov. 23. 20:00
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is egy forró csóktól jobban, de a kérdező, szerintem nem igy értette.

Ha közelemben elmegy egy hölgy és megérzem a finom illatát, akkor rögötön végig nézek rajta, és ha még vonzó is, akkor igen beindulok.

Például nagyon szeretem a nők azon drága parfümjeit, amelyek olyan illatúak mint a tenger közelében a friss tengeri szellő keveredése a napolajjal, amit ugye a strandolók kennek magukra.

24 éves pasi

2009. nov. 23. 20:07
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
be bizony.
2009. nov. 23. 20:10
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Én be tudok :P
2009. nov. 23. 20:11
 7/22 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ.
2009. nov. 23. 20:15
 8/22 A kérdező kommentje:
Kedves 20:07-es! Nagyon költőien fogalmaztál, tetszik. Bárcsak minden pasi ilyen lenne.
2009. nov. 23. 20:16
 9/22 anonim ***** válasza:
68%

20:07-es vagyok

Köszi, jól esett, hogy dicséretet kaptam a költőiességemre, főleg, mert egy csaj mondta, ugyanis előző héten szerettem volna elhivni randira egy hölgyet, de nem fogadta el, és engem ez kicsit megviselt, rosszul esett.

Neked finom parfüm-öd van? :P

Egyébként én most vettem MEXX Black parfümöt, és az nagyon jó, eddigi legjobb, amit vettem

2009. nov. 23. 20:30
 10/22 A kérdező kommentje:

Szia!

Van egy jó pár parfümöm. A kedvencem amiből mindig van itthon az a Light Blue a Dolce & Gabbanatól. Ezen felül van egy orgona és egy gyöngyvirág illatkeverékem, egy 40%-os parfümesszenciám, egy Far Away az Avontól, egy keleties, fűszeres illat, egy eperillatú és egy vattacukor illatú. Mindegyiknek nagyon finom és intenzív illata van, éppen ezért csak óvatosan bánok velük. Nem fújok magamra csak maximum egy vagy kettő fújásnyit, és egész nap érződik. Még én is érzem magamon, pedig ugye az orr hamar megszokja az illatot, de ezeket pont úgy sikerült kiválasztani, hogy én magam is érzem, hogy egész nap húzom magam után a parfümillatot, de csak úgy finoman, visszafogottan.

Kedvenc férfi parfümöm a Salvador Dali - Black Sun, ettől igazán be tudok indulni. No meg az Avonban is van egy jó férfiparfüm az Unscripted. Azt még imádom, de nagyon.

2009. nov. 23. 20:49
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!