Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért van az ha egy baba arcú,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az ha egy baba arcú, cuki lányt látnak pasik akk az orális sexet helyezik inkább előtérbe?

Figyelt kérdés
nekem szinte mindig ezt mondják a pasik h naon szép cuki, bájos arcom és h erre naon gerjednek és a legelső dolog ami ilyenko eszükbe jut az a szopás...
2008. júl. 12. 20:05
1 2
 11/12 Satanné ***** válasza:
32%

Márpedig igaza van, hamár feltesz egy kérdést, tegye fel normálisan! Nem mindig az a lényeg, mit csinálunk, mit mondunk... szerintem ez hozzátartozik az intelligenciához. Többek között az is, hogy jó helyesírással írjuk le, amit szeretnénk, épp úgy, ahogy evés közbe nem dumálunk, hogy a másik a gyomrunkig lelásson..

Már bocsánatot kérek, de a te válaszodban is van helytelenség... evés közben, nem pedig evés közbe... Gondolkodjál mielött beszélsz!

A kérdezőnek: azért szopatnak, mert a babaarc inkább szopásra emlékeztet, na meg biztosan telt ajakid is vannak, ami még inkább arra ingerli a férfit, hogy a szádba tegye...

2008. júl. 13. 10:53
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, amikor én 15 éves voltam még internet sem volt, nem hogy MSN!

Itt idegeneknek teszel fel kérdést, nem a barátaidnak, és az írásmód miatt hisznek szellemileg alultápláltnak, aki másra se jó mint szopatni!

Viszont nekem mindegy, hogy babaarc, vagy sem! Ígyis-úgyis élvezem! Azért azt is jó szemtől-szembe látni, amikor egy babaarc eltorzul az élvezettől!

2008. júl. 13. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!